Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Популарност све нижа: Меган Маркл спрема прву слику Лилибет Дијане и крштење са краљицом

Добри познаваоци брачног пара Меган Маркл и принца Харија очекују прву слику мале Лилибет Дијане.

1626682737_MeganHRH.PNG
Фото: Instagram/ screenshot hrhofsussex
Oglas

Меган Маркл сматра да би мала Лилибет Дијана требала да буде крштена пред краљицом Елизабетом, јер би то помогло њиховој популарности.

Прочитајте још: Буџет принцеза: Кејт Мидлтон поново изгледа краљевски у хаљини од 5.000 динара! (ФОТО)

Прошао је врхунац популарности Меган Маркл

Наиме, када су се Меган Маркл и принц Хари преселили из Лондона у Канаду, а онда и у Калифорнију, САД, били су на врхунцу популарности. Тог тренутка су милиони Американаца били на њеној страни у "сукобу" са британском круном.

Прву рунду су узели Меган и Хари

- Као што су Меган Маркл и принц Хари узели прву рунду тако је сада лопта на терену краљице Елизабете.. Још из времена Рата за независности Американци сањају да Британији кажу "можете залепити круну знате већ где" - каже Данијела Елсер, краљевски експерт.

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Меган Маркл ће покренути бизнис

- Оног тренутка када су слетели у Лос Анђелес њихова "вредност" је пала и бренд Сасекс је почео да се љуља, јер су ушли у комерцијални свет, Пошто пада популарност Меган Маркл и принца Харија они би желели да малу Лилбет Дијану крсти краљица Елизабета - написала је Елсер у колумни.

Елсер верује да ће Меган Маркл и принц Хари убрзо основати неки бизнис. Нажалост, корона и изолација је пореметила њихове планове за добар посао. Наиме, када су се појавили били су тако занимљивији, а сада су помало - досадни. Врхунац њихове популарности био је уочи интервјуа са Опром Винфри.

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

Шта би рекла принцеза Дијана о Меган Маркл?

Због тога многи познаваоци овог пара верује да ће Меган Маркл веома брзо објавити фотографију мале Лилибет Дијане како би тиме покушала да подигне популарност.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Занимљиво је да је за викенд војвоткиња Сара Фергусон, стрина принца Харија, дала интервју и ево шта је одговорила на питање: Шта би Дијана рекла о Меган Маркл?

- Сигурна сам да би Дијана сада била поносна на обојицу синова - кратко је одговорила Сара Фергусон.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas