Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
Кад славимо МИ ПОКЛАЊАМО!

Хвала на великом интресовању! Списак добитника објављуемо у понедељак у 12х!

Ваш омиљени Магазин данас слави први рођендан!

1620372693_0506-MAGAZIN-1-RODjENDAN_L.jpg
Фото: Новости
Oglas

Када смо пре тачно годину дана постали део медијског неба Србије, прижељкивали смо да створимо онлајн простор који ће читаоцима омогућити да уживају у садржајима магазинског карактера.

Желели смо да задржимо кредибилитет који Новости уживају међу својим редовним читаоцима, а да истовремено са нашим брендом упознамо младе људе и постанемо редовна wеб адреса којој се враћају.

Годину дана касније, ми можемо рећи да смо успели, а то говоре и бројке. Међутим, оно што оне не могу да измере, јесте поверење које нам свакодневно указујете на разне начине – коментарима, похвалама, подршком.

Зато је данашњи дан рођендан свих нас који и даље верујемо у право новинарство, у ,,стару школу“ врхунског садржаја, која је неприкосновена и коју ништа не може пољуљати.

Дигиталне технологије донеле су нам могућност да се појавимо у новом руху, али сви знамо да ,,одело не чини човека“, па тако ни форма не утиче на квалитетан садржај.

Напротив – доноси му нову вредност, али уколико нема суштине, та вредност је ништавна.

С том девизом, идемо и у наредну годину, у којој ћемо вредно и енергично наставити да радимо на томе да чувамо ваше поверење!

Тим поводом, ми желимо да наградимо оне који су нам давали "ветар у леђа", веровали у нас и због којих и постојимо - наше верне читаоце!

ПОКЛАЊАМО!!

Првих 20 посетилаца нашег сајта који у недељу, 9. маја, у 12 сати пошаљу мејл на адресу магазин@новости.рс имаће прилику да освоје лепе и вредне поклоне:

* Продужени викенд за две особе (на бази полупонсиона) у хотелу ЗЕПТЕР у Врњацкој бањи

* 3 x ваучер од 5.000 динара за куповину у Лилију

* 1 x 4 карте за представу ЦАРСТВО МРАКА, 12. маја у "Народном позоришту" у Београду

* 1 x 4 карте за представу НЕЧИСТА КРВ, 26. маја  у "Народном позоришту" у Београду 

* 1 x 4 карте за представу БЕЛА КАФА, 28. маја у "Народном позоришту"у Београду

* Књиге у издању "Новости" 
    3 x "Оне су промениле Србију", аутори: Татјана Лош и Милена Марковић
    3 x  "Сервирај за победу" Новак Ђоковић
    3 x "О Србији и Србима", аутор Александар Чепурин
    2 x  "Мојих 80 - портрети", аутор Матија Бећковић
    2 x "НЛО над Балканом", аутор Драган Вујичић   


ВАЖНО! Право учешћа имају сви пунолетни грађани. Обавезно уписати име и презиме, адресу  и контакт телефон.

СПИСАК ДОБИТНИКА  И ИНФОРМАЦИЈУ О ПРЕУЗИМАЊУ ПОКЛОНА ОБЈАВИЋЕМО У ПОНЕДЕЉАК, 10. МАЈА,  У 12Х НА САЈТУ  магазин.новости.рс

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas