Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНИ ПОСЛОДАВАЦ

Пријавила се за посао, па добила одговор који ју је РАСПЛАКАО: Писмо је хит, а људи су збуњени: "Да ли је ово слатко или језиво?" (ФОТО)

Необично одбијање девојке која је тражила посао очигледно је снажно ођекнуло и дошло до великог броја корисника друштвених мрежа, захваљујући послодавцу који се истински потрудио да му несуђена радница не замери.

1612620256_tviter-slika.jpg
Фото: Принтскрин / Твитер / Фабулоус
Oglas

Ова жена остала је "у сузама" након што јој је потенцијални послодавац послао врло детаљну одбијеницу на њену молбу за посао. Киран, иначе лондонска списатељица, поделила је фотографију писма из компаније у којој је девојка аплицирала за посао и рекла да је шокирана његовим садржајем.

Прочитајте још: Шаптао је слоновима и све су га слушали, а онда се догодило нешто НЕВЕРОВАТНО! (ВИДЕО)

Иако ју је одбио, послодавац се потрудио да то звучи благо и мотивишуће за даљи рад у животу. Млада жена је писмо објавила на Твитеру, а оно се убрзо проширило и на другим друштвеним мрежама. Укратко, људи не могу да се одлучи да ли је писмо симпатично или застрашујуће.

Након што јој је објаснио како је неће примити јер није довољно квалификована за посао, послодавац је писмо наставио речима: "Наставите да покушавате и да се пријављујете. Нико се не сећа одбијања, треба вам само једно "да" од некога и све ће се променити."

А онда је постало још боље

Али ни ту се неименовани мушкарац није зауставио, већ је набројао све славне фаце које су једном биле одбијене.

- Битлсе је одбио директор Децца Рецордса Дик Ров, који је веровао да за ту музичку групу будућности нема. Након прве мале улоге Харисона Форда, извршни директор одвео га је у своју канцеларију и рекао му да никада неће успети у филмској индустрији - написао је.

Прочитајте још: Била је проблематична, палила је кућу, покушала самоубиство, а доживотног затвора спасио ју је мајчин дневник

- Мајкла Џордана избацили су из средњошколског кошаркашког тима. Лејди Гага је након три месеца избачена из издавачке куће Исланд Деф Јам. Џејмс Дисон имао је 5126 неуспелих прототипова свога "усисавача без кесе" пре него што је следећи успео - стоји у наставку писма.

- Након само једнога наступа, Елвиса Прислија отпустио је Џими Дени, менаџер у Гранд Оле Опрy. Нека ово одбијање буде малена и заборављена ставка на путу до вашега следећег великог "да" – онога који је заиста важан - закључио је послодавац.

Писмо је постало вирално

Ова необично одбијање очито је снажно ођекнуло и дошло до великог броја корисника друштвених мрежа, а хиљаде људи поделиле су је на својим профилима.

Прочитајте још: Исповест преварене жене: "Мој муж је имао аферу и то је најбоља ствар која ми се догодила"

Једна особа је коментарисала: "Ово писмо горе је од одбијања." Друга је додала: "Је ли ово слатко или застрашујуће? Не могу да се одлучим.” Трећој се, пак, писмо несумњиво свидело: "Лично бих се осећао пуно боље када бих чуо о неуспеху Џејмса Дајсона с ховером!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas