Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗА ОВОГ ГЛУМЦА КАЖУ ДА ЈЕ НАЈГОРИ ЉУДСКИ СТВОР КОЈИ ЈЕ ХОДАО ЗЕМЉОМ: Две ЖЕНЕ КОЈЕ СУ ГА ВОЛЕЛЕ због њега су СЕБИ ОДУЗЕЛЕ ЖИВОТ

Глумац Рекс Харисон био је човек меденог гласа, али опаке нарави. Колико је био безосећајан нису се судили да кажу ни његови биографи

1701244749_346703_profimedia0136830318_ls.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Крштено име му је било Реџиналд Харисон, али је негде прочитао да Рекс на латинском значи "краљ" па је зато изабрао то име.

Није било особе у Холивуду која није мрзела Рекса Хрисона. Иако је глумио нежног мушкарца, професора, дасу, истина је да је у стварном животу био невероватно грозан.

Био је себичан, егоманијак, равнодушан према околини и осећањима других, особа склона вређању до границе неподношљивог.

Довољно је рећи да су се убиле две Рексове жене - његова љубавница, глумица Керол Лендис и четврта супруга, глумица Рејчел Ромертс.

Често је био љубавно повезан са бившом женом, садашњом женом и љубавницом у исто време.

Керол Лендис је имала 20 година и већ је била у браку када је ушла у везу са Рексом.

За њу се причало да је одлично друштво, слободна и распуштена, иако мало нестабилна. Рекс ју је ухватио као ајкула, иако је у то време био ожењен својом другом женом, Лили Палмер.

Следеће године, схвативши да афера никуда не води, Ландис се предозирала. Рекс ју је пронашао док је још била жива, али јој је пулс био веома слаб.

Уместо да одмах позове хитну помоћ, провео је пола сата листајући њен именик тражећи њеног приватног лекара, у нади да ће спречити скандал. Док га је пронашао, било је прекасно.

Харисон и Лили Палмер, његова супруга у то време, мирно су пристали да се разведу , али ако је Лили Палмер озбиљно веровала да ће се поново венчати, била је тешко изневерена.

Године 1962. Рекс се оженио са Рејчел Робертс која ће касније изаћи из везе на исти начин као и Ландис: предозирање таблетама за спавање.

Крајем осамдесетих година, пар месеци пред пензију, у Лондону га је замолила једна млада глумица да одвоји пар минута за њу, сугеришући глупо да треба "насамо да причају". Он је то буквално схватио, а када се она побунила глумац јој је рекао:

"Немогуће је дати савет најгорој глумици на енглеској сцени."

Несрећна девојка је недељама плакала у шминкерници.

Када је умро у Њујорку 1990. од рака панкреаса, у 82. години, његова сахрана је представљала проблем.

Рекс није имао никога ко би дошао на његову сахрану.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas