Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Сека Алекић се одлучила на велику промену:"Не приличи ми јер сам мајка"

Певачица Сека Алексић испричала је да има у плану да се реши одређених тетоважа, а говорила је и о бављењу пољопривредом, што је последњих месеци једна од активности којом се бави заједно са супругом Вељком

1627907519_seka-aleksic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Сека је донела одлуку да скине тетоваже које је урадила раније, и од осам тетоважа које је почела да ради још као тинејџерка, сада је почела да скидањем једне по једне.

Прочитајте још: ОВО ЈЕ СИН СЕКЕ САБЛИЋ: Јако ЛИЧЕ, таленат наследио од мајке, а она не крије колико је ПОНОСНА на њега (ФОТО)

Уз консултацију са својим духовником, она је схватила да јој тетоваже више не приличе будући да је мајка. Сека и њен супруг "бацили" су се на узгајање органског поврћа, а имају у плану и да прошире ову делатност.

Сека и Вељко почели да се баве пољопривредом

- Тако је. Вељко и ја се бавимо узгајањем органског поврћа и планирамо проширење, али отом потом. Све што се купује је превише прскано, па смо из тог разлога дошли на идеју да узгајамо нешто за нас - рекла је певачица.

Сека је поносна мама два дечака, а како је сада истакла, након синова Јакова и Јована волела би да добије још двоје деце - девојчицу и још једног дечака.

Прочитајте још: Глумац Данијел Крејг у Београду: Познати Џејмс Бонд одсео у престоничком хотелу

- Видим себе као мајку три сина и једне ћерке. Желим свим женама да кажем, које се боре за потомство, да је потребно искуство, време, молитва. Потребно је да у глави будете спремни на то. Морате да знате да то није лако и морате да верујете. Ја сам прави пример свега тога. Прво дете сам чекала седам година. Било је тешко, напорно, падала сам и устајала. Верујте, имајте своје духовнике и лекаре и све ће бити добро - истакла је Сека Алексић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas