· · Komentari: 0
glumac

Glumac Danijel Krejg u Beogradu: Poznati Džejms Bond odseo u prestoničkom hotelu

Engleski glumac Danijel Krejg došao je u Srbiju kako bi snimio film.

1627894320_Depositphotos_239728502_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Engleski glumac Danijel Krejg došao je u Srbiju povodom snimanja nastavka filma „Nož u leđa“ (Knives out) iz 2019. godine, čiju režiju i scenario potpisuje Rajan Džonson.

Kako je Tanjugu potvrdila producentska kuća, Krejg je stigao u petak, a odseo je u jednom hotelu u Beogradu. Iako detalji zapleta ovog ostvarenja još uvek nisu otkriveni, zvanično je da se Danijel Krejg vraća ulozi privatnog detektiva Benoa Blanka.

Pročitajte još: "Imala sam nadu da u njemu ima nečeg LJUDSKOG, to je raspršeno!": Ruskinja se OBRUŠILA na BIKOVIĆA! Pridružila joj se i Barbara, a onda se OGLASIO I MILOŠ (FOTO)

Pored Krejga, među novim članovima glumačke postave naći će se Kejt Hadson, Edvard Norton, Dejv Batista, Itan Hok i Lesli Odom Džunior, ali njihove uloge još uvek nisu poznate.

Nakon snimanja scena u Srbiji, glumačka ekipa će rad na ovom ostvarenju nastaviti u Americi i Kanadi.

                   Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.