Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШМИНКА

ШМИНКЕРКА наше водитељке открива: Чим се заврши снимање Јована Јоксимовић уради ОВУ ствар

Јована је специфична по томе што јој стоје кармини свих боја, а то је ретко.

1610443323_maricaCeskovic.PNG
Oglas

Јована - Марија Гладић, професионални шминкер, годинама шминка Јовану Јоксимовић и спремна је да открије неке тајне које су јавности мало познате.

Прочитајте још: Ову БОЈУ РУЖА никако не смете носити јер је ОПАСНА ПО ЗДРАВЉЕ

Марија Фото: Приватна архива

- Пробали смо бакарне тонове, нежне нијансе и Јовани одлично стоје, али пођеднако јој добро стоји и јака, вечерња шминка - каже Марија Гладић, професионални шминкер.

Црвени кармин није за сваку девојку и свако доба дана...

Исти је случај и са карминима. Марија каже да јаки кармини не стоје лепо свим девојкама, а Јовани - да. Јована има веома захвалне црте лице и леп осмех који уоквирује свака нијанса кармина.

Прочитајте још: Шљампаво, широко и удобно, а ОВАЈ детаљ ће бити НАЈВАЖНИЈИ (ФОТО)

- Девојке светлијих нијанси косе, светлог тена и плавих очију, заиста, не треба да носе јаке боје дању, већ да користе бакарне, розе, нежније нијансе шминке. Дакле, увек шминку треба ускладити са лицем, приликом, гардеробом и доба дана - истиче Марија.

Ајлајнер и црвени кармин?
Ајлајнер уз црвени кармин су типска шминка и увек ће бити у тренду. Али "страшне обрве" и мат усне исцртане браон оловком. - НЕ!

Шта је главни "мејкап тренд" 2021. године?

Заборавите на исцртане љуте обрве!

- Заборавите на "љуте обрве", јаке контуре лица и јаку шминку, јер 2021. година је у знаку природног изгледа - напомиње Марија.

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Погледајте холувдске диве и видећете да се поново вратио природан изглед, без јаких боја и наглашених контура. Обрве су поново природне, само мало сређене и обликоване. Више се не исртавају и оштри наглашавају.

Чим напусти студио Јована скине шминку! Фото: М.Обрадовић К1

Прочитајте још: Престаните да уништавате кожу и косу: Ове навике морате да промените

Већина девојака носи равну косу тамне боје, а шминка се пратећи трендове путем Инстаграма. 

- Следује нам период који је 180 степени различит од оног који смо знали, па девојке треба да нагласе оно што имају лепо и благо прикрију оно што им се не допада на лицу - објашњава Марија.

Прочитајте још: Фризура која одушевљава: Научите да правите "ВОДОПАД" ПЛЕТЕНИЦЕ

Међутим, то не значи да јака шминка неће бити модерна. Међутим, јача шминка је осмишљена да се носи увече и за свечане прилике.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas