Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ИСТРАЖИВАЊА

НАСА пронашла доказ о постојању ПАРАЛЕЛНОГ СВЕМИРА?! Тамо време иде УНАЗАД?!

Време у њему тече уназад

Depositphotos_23362288_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Научници из НАСА-е који на Антарктику спроводе експеримент открили су честице из свемира који је настао истовремено када је Велики прасак створио овај у којем живимо.

Чланови истраживачке експедиције на небо су помоћу великог балона носили електроничке антене када су се срели са "поветарацем" свемирских честица које су биле око милион пута јаче од било чега што су пре видели.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Мештани су заробили три ВАНЗЕМАЉЦА, а власт СМЕШНО тврди да су видели ПАТУЉКА

Нискоенергетске честице могу проћи кроз Земљу без да с њоме остваре икакву интеракцију, међутим високоенергетске честице не могу проћи јер их Земља заустави својом чврстоћом.

Високоенергетске честице могу се детектирати само када се крећу према површини Земље, међутим НАСА-ин експеримент детектирао је честице које су путовале према "горе" од Земље.

Прочитајте још: Шесторо људи је ступило у контакт са ВАНЗЕМАЉЦИМА, а ДВОЈЕ је посетило њихов васионски брод!

- НАСА-ино откриће сугерише да су те честице путовале унатраг кроз време из паралелног свемира. Иначе би честице морале променити облик пре него што би прошле кроз Земљу и вратиле се назад, а и то је немогуће - каже водитељ експеримента Петер Горхам. - Подсећају на обрнуту кишу космичких зрака. То што смо видели изгледало је као да су честице изашле из леда. Велики прасак пре 14 милијарди година створио наш свемир, али и још један - онај у којем се све одвија унатрашке.

Време у паралелном свемиру тече уназад

Многи теоретски физичари нагађају да је наш свемир само један од многих, а Степхен Хаwкинг је у свом последњем научном раду 2014. утврдио исто то. Други научници тврде да на наш свемир утиче гравитација која "цури" из других димензија.

Прочитајте још: Добро погледајте овај САТ и ако га на нечијим рукама ВИДИТЕ, знаћете ко је тај ЧОВЕК

Трећа, пак, теорија каже да су честице до земље дошле као високоенергетске честице, да су кроз Земљу прошли као нискоенергетске честице након смањивања енергетских нивоа те да су се по изласку из земље вратили на првотне енергетске нивое.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas