Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

Удобан и женствен: Комбинезон је модернији него икада!

Преко комбинезона носи се мантил, али и много детаља, ланаца, малиш ташни...

1617469292_kombinezuti.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Једноставни а ефектни, кобинезони су један од оних одевних предмета који можете да носите у свакој прилици.

Прочитајте још: Најмлађа и најслађа шминкерка: Има четири године и већ је прави професионалац у свом послу (ВИДЕО)

Осим што вам олакшавају одговор на питање "Шта данас да обучем?", они су удобни за ношење, а опет веома женствени, јер прате сваки ваш покрет, наглашавајући силуету. Уз то, вашој појави додају дозу смелости, јер неће баш свака дама олако "ускочити" у неки од њих.

Били су популарни 80-их година 20. века

Популарни осамдесетих година прошлог века, комбинезони су се пре неколико сезона вратили на модну сцену. И ове су ту, с том разликом што су ногавице углавном широке, равног кроја, само им дужина варира - или су потпуно дуге, до пода, или досежу до скочног зглоба. Слично је и са рукавима.

Фото: Депозит

Уколико је и горњи део комбинезона ширег кроја, струк се наглашава торбицом везаном око њега или каишем. Веома женствено и необично изгледа када, на моделу попут стилизованог мушког одела, пажњу на струк скренете само прорезима са стране, који се налазе у нивоу пупка.

Горњи део може бити и асиметричан, са благо спуштеним раменом и великим реверима који откривају попрсје, али и уз тело, са рол-крагном која се завршава дугом марамом.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Комбинезон најефектније делује када преко њега ништа не обучете, а ако већ морате, за број већи мантил или капут, благо огрнут, даће вашој комбинацији на шмеку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas