Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

"Желе профитирати од трагедије једне жене": Објављен трејлер за мјузикл о ПРИНЦЕЗИ ДАЈАНИ, фанови РАЗОЧАРАНИ (ВИДЕО)

Поред серије "Круна", Netflix се и у мјузиклу бави о животу Принцезе Дајане, због чега су многи бесни, и разочарани.

1631536304_DIJANA.png
фото: Принтскрин/Јутјуб/Netflix
Oglas

"Diana: The Musical" гласи наслов новог мјузикла. Иако су у продукцијској кући вероватно мислили да ће се овакав пројекат допасти многима, догодило се супротно, судећи по коментарима на Јутјубу испод недавно објављеног трејлера.

Иако је снимљен у 2020. години, мјузикл који је инспирисан ликом и делом принцезе Дајане, биће приказан тек за два месеца, тачније првог новембра.

Прочитајте још: Иако је старо 40 година, добро је очувано: Продаје се парче СВАДБЕНЕ ТОРТЕ са венчања принцезе ДАЈАНЕ и принца ЧАРЛСА (ФОТО)

Глумици Жани де Вал припала је главна улога принцезе Дајане, док Роу Хартрампф игра принца Чарлса.

У осталим улогама нашли су се и: Ерин Дави као Камила Паркер Боулс и двоструко награђивана Џуди Кеј као краљица Елизабета II.

Међутим, судећи по коментарима, бројним фановима није се свидео трејлер за мјузикл инспирисан Лејди Дајаном.

„Доврага, колико ће прича направити о животу ове жене“, „Нека почива у миру. Новинари су је дословно годинама злостављали, ловили њу и њену породицу, а Бродвеј је помислио ‘Искористимо ово’. Ужас“, „Ова јадна жена никада неће добити тренутак мира, чак ни кад је мртва, зар не?“, „Ово је трагедија“, „У реду, доста. Постаје помало тужно… Чини се да само желе профитирати од трагедије једне жене“, били су само неки од коментара испод овог трејлера.

С друге стране, било је и оних којима се ипак свидело што је живот принцезе Дајане приказан на овакав начин, као мјузикл.

„Зашто је толико људи љуто што је ово мјузикл кад је и Дајана била заљубљена у мјузикле“, „Ово ће бити супер. Једва чекам“, „Људи су бесни без разлога. Дајана је обожавала позориште и вероватно је одушевљена идејом властитог мјузикла“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas