· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНО

Жене на Твитеру поделиле НАЈБИЗАРНИЈА ПИТАЊА која су им поставили партнери: "Зар циклус код жена не траје цео месец?"

Да ли је могуће да мушкарци имају тако мало знања о биологији и женском телу?

1609312946_Depositphotos_56058481_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Жене на Тwиттеру покренуле су дељење најглупљих и најбизарнијих питања које су им постављали мушкарци. Неке су биле шокиране, а неке су се добро забавиле и насмејале. Ипак, некима и даље није јасно како је могуће да мушкарци тако лоше познају основе биологије и људског тела.

Прочитајте још: Качите ли превише фотографија на друштвене мреже? Ево шта то говори о вама

Прва жена написала је да јој је 28-годишњи мушкарац на састанку рекао како је био уверен да менструални циклус траје цео месец, а не само неколико дана.

Прочитајте још: Принцип 20/10 може да вам промени живот: Одговорите на ово једноставно питање!

Друга је открила да јој непознавање чињеница о циклусу од стране мушкараца није ништа ново.

- Један ми је рекао да жене могу да добију менструацију само на почетку или на крају месеца, никако на средини и да је могу имати за време трудноће - истакла је једна корисница на Твитеру.

Прочитајте још: Реакција бебе која ће вас довести до суза: Погледајте како изгледа када је "погоди" песма (ВИДЕО)

Трећа жена истакла је да је тек након више од две године везе схватила колико јој је партнер необразован. "Мислио је да не могу да мокрим док имам тампон. Тада је имао 21 или 22 године." Најбољи твит био је онај у којем је жена открила како је њен познаник мислио да жена може да затрудни док већ носи једно дете, па их тако може родити више истовремено. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.