Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТИПОВИ ПАРОВА

Којој врсти заљубљених парова припадате? Откријте КЛИКОМ и сазнајте одговор!

Љубав и све њене финесе, одувек су фасцинирале људе.

1604830622_Depositphotos_70584153_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Свако од нас је прича за себе и свака љубав је јединствена. Самим тим свако од нас воли на другачији начин. Постоји невероватно много различитих заљубљених парова.

Током живота сте сигурно сретали многе од њих, а да ли сте се икад запитали којој ви групи припадате?

Када говоримо о врстама парова мислимо при том на начин на који се воле.

Док поједини парови изгледају као да су створени једно за друго, други вам пак делују као најбољи пријатељи, а трећи су толико различити да се питате како је могуће да су опште заједно.

Прочитајте још: Бежите од НАРЦИСА, СВЕЗНАЛИЦА и још ТРИ врсте МУШКАРАЦА

Ако вас занима да сазнате каквих све парова на свету има и међу које себе можете да сврстате останите са нама у редовима који следе.

СРЕЋАН ПАР

Фото: Депозит

У ову групу спадају они парови коју су увек насмејани и који друге лако наведу да буду љубоморни на њихову везу. Савршени су за двоструке састанке јер у њиховом друштву никад није досадно. Мале ствари их највише радују и заиста уживају у сваком тренутку који проводе са својом вољеном особом. Имају одличан смисао за хумор и не дозвољавају другима да утичу на њихово расположење.

НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉИ

Чињеница је да би сви парови заправо требало да буду везани пре свега пријатељством, а не само романтичним осећањима. Нажалост само неколицини то полази за руком. Ове врсте парова једно друго сматрају особом од највећег поверења којој ће увек прво да се обрате за савет и помоћ. Њих двоје све раде заједно и имају иста интересовања и хобије.

Прочитајте још: Одговор на питање које МУЧИ ЖЕНЕ: Када МУШКАРЦИ излазе из КРИЗЕ СРЕДЊИХ ГОДИНА?

Фото: Депозит

ПАР ИЗ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ

Они су једно другом прва љубав још из средње школе. Сви им завиде на томе заправо што нису раскинули још пре десет година од како је средња школа завршена. Свакако, они су били најпопуларнији пар у школи и људима око њих није јасно како већ једном нису досадили једно другом. Они су своју будућност већ испланирали, још док су са 15 година седели заједно на трему и гледали у звезде.

ЛУДО ЗАЉУБЉЕНИ ПАР

Ово је једна од оних врста људи која своја осећања према вољеној особи не скрива само зато што су у јавности. Грљење, љубљење и нежне речи – све је присутно, невезано за то ко је присутан. Поред њих трећа особа се увек осећа сувишном иако им то није циљ, али не могу да се суздрже. Када нису једно поред другог, смс поруке и позиви су неизоставни.

Прочитајте још: Поштовање, искреност и шта још? Особине које ЖЕНЕ траже код мушкараца

ПАР У СТИЛУ СТАРЕ ШКОЛЕ

Фото: Депозит

Љубавни односи су данас доста другачији и теже их је одржати него што је то био случај 50-тих и 60-тих година. Баш због тога поједини парови настоје да практикују везу у стилу – старе школе. Они не користе друштвене мреже и више воле лични него виртуелни контакт са вољеном особом. У стилу праве даме и господина они излазе у шетње, на вечере и у позоришта.

ОПУШТЕН ПАР

Пар за који ако не знате да су заједно никад то не бисте ни претпоставили. Међу њима нема исказивања љубави и чини се као да уопште нису заинтересовани једно за друго. Њихова интересовања су различита, а немају чак ни исти круг пријатеља. Разговори о будућности нису нешто чему посвећују пажњу, живећи једноствно дан за даном.

Прочитајте још: Изненађујућа ОТКРИЋА: Ево шта доприноси ПРИВЛАЧНОСТИ

ПАР ЧИЈА ЈЕ РАЗЛИКА У ГОДИНАМА ОЧИГЛЕДНА

Права љубав не зна за године, сложићете се. Постоји невероватно велик број парова који то доказује својим складним односом, браком и потомством. Овакви парови не дозвољавају да разлика у годинама утиче на њихову везу, нити да се она на било који начин примети. Разговор на ту тему им није стресан нити му придају важност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas