Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈА

Гроб девојке (16) је мистерија пуних 150 година! Обратите пажњу на њену руку од камена! (ФОТО/ВИДЕО)

Трагедија је изненада задесила угледну породицу Валтер у Фрајбургу у Немачкој 1867. године када је Каролин, девојка од само 16 година, преминула након што је добила туберкулозу.

1598258186_Capture12.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Ло Qуе Хабита Ен Лас Сомбрас
Oglas

Породица је била скрхана болом, а Каролинина сестра – Селма, тражила је да се на гробу направи реплика Каролин у природној величини како лежи у постељи, као да је тек заспала након што је читала књигу. Споменик је постављен уз зид локалног гробља, на мирно и тихо место обрасло травом и другим растињем.

Прочитајте још: "Када је умирала из ока је бљеснула СВЕТЛОСТ": Интригантне теорије о Николи Тесли

Необјашњив део? Посљедњих 150 година неко оставља цвеће испод камене руке скулптуре трагично преминуле девојке.

Фото:  Принтскрин / Yоу Тубе /  Ло Qуе Хабита Ен Лас Сомбрас

Недуго након Каролинине сахране, када је цвеће са погреба већ почело да трули, Селма је почела да примећује да неко упорно доноси нове, свеже руже и оставља их поред руку скулптуре.

Месеци и године су пролазили, а цвеће се увек изнова и изнова појављивало. Чувар гробља није могао да помогне у разрешавању ове мистерије, а читава прича се прочула по Немачкој.

Прочитајте још: Деца су умирала, па су БЕБЕ су остављали на РАСКРСНИЦИ и тражили НОВЕ КУМОВЕ

Породица је причала да, за живота, Каролин никада није помињала неког момка или евентуално симпатију иако је постојало опште мишљење да цвеће мора да оставља нека заљубљена душа.

Ипак, сви они сада су давно покојни, а свеже цвеће сваког јутра је у руци скулптуре.

Прочитајте још: Да ли знате шта је ДУФ 1220? То су нам ПОКЛОНИЛИ ванземаљци!

Процењује се да је преко 50.000 ружа до сада остављено на гробу Каролин Валтер, али ко их доноси и зашто, заувек је остало мистерија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas