Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прилазе вам животиње и странци? Ово су непогрешиви сигнали да имате веома изражену интуицију, погледајте шта то може да значи

Да ли спадате у ове ретке људе?

1684845324_shutterstock_1470117329-zena-misterija.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Духовно надарени људи привлаче разне животиње, па чак и инсекте јер се у њиховом присуству осећају мирно и сигурно.

1. Фазе месеца утичу на вас

У време пуног месеца, када је најјачи, осец́ате неки необјашњиви немир. Осим тога, тешко заспите, а сан вам се прекида тако да се ујутро будите уморни. Ово је један од знакова да сте духовно обдарени и да осец́ате неке ствари које други људи и не примец́ују.

2. Будите се између 3 и 4 сата

Верује се да су магијске силе најјаче у то доба ноц́и, односно многе чудне ствари се дешавају управо између 3 и 4 сата. Неки ово време називају часом вештица, духова или демона када вештице, духови или демони могу да путују из једног света у други. Ако се често будите током овог периода, то лако може указивати на то да поседујете неку врсту дара душе. Препорука је да се молите или медитирате и тако повец́ате своје моц́и.

3. Животиње вам прилазе

Животиње могу да осете вашу ауру и да ли сте мирни и добри или љути. Духовно надарене људе привлаче разне животиње, па чак и инсекти јер се у њиховој близини осец́ају мирно и безбедно. На пример, често се дешава да лептир слети на вас и као да вас посматра. Или вам приђе мачка, која иначе бежи од свих других људи.

4. Ваше емоције утичу на околину

Верује се да емоције таквих људи имају моц́ да утичу на околину чак и када ништа посебно не раде. На пример, пси у њиховој близини изненада почну да лају, а мачке буље у једну тачку као да су виделе духа.  Такође, биљке могу да осете ову енергију и могу или да сијају или увену у њиховој близини. А електронски уређаји знају да реагују и можда престану да раде на неко време, јер енергија духовно супериорних људи може бити веома интензивна.

5. Често вам прилазе странци

Људи који вам прилазе обично су појединци које друштво сматра чудацима, иако су далеко од тога. Њима је заправо потребно физичко, ментално, емоционално или духовно исцељење. Реч је о просвец́еним људима који су помало изгубљени и треба им неко да их упути на прави пут. Њихова подсвест је та која их води до духовних људи, јер осец́ају да им могу помоц́и.

6. Лако можете осетити енергију у простору

Овде се ради и о негативној и о позитивној енергији. Ако осетите чак и најмању количину негативне енергије чим уђете у просторију, то значи да имате веома осетљив радар за ове ствари. Иако то нисте видели или знали за то, осетиц́ете да се тамо нешто лоше догодило пре него што сте стигли. Само погледате у нечије очи и као да их читате, имате представу о чему размишља, каква осец́ања има, да ли су добри или лоши… У стању сте да откријете када је некоме потребна помоц́ и олакшајте им живот својом енергијом и вештинама. Међутим, врло брзо можете осетити ко је негативан и клониц́ете се јер вам таква особа црпи енергију.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas