· · Коментари: 1
СТРАШНО

Дечак доживео трауму када је сазнао да ће САНДУК његовог деде бити ОТВОРЕН, а онда је уследио шокантан потез оца...

Дечак је доживео трауму на дединој сахрани, јер није знао да ће ковчег бити отворен

1622192649_decak-na-groblju.jpg
Фото: Депоситпхото

Осмогодишњи дечак био је веома близак са оцем своје мајке и веома је тешко поднео његову смрт. Иако је у првом тренутку желео да иде на сахрану, на путу до гробља родитељи су му објаснили шта значи отворен сандук, што је дечака престравило.

Прочитајте још: Изузетан подвиг о ком се прича: Када су отворили КУТИЈУ која је стигла поштом изашао је човек који је почео да пева!

У колима је почео да виче и хистерише од страха, говорећи да не жели да иде, а бесни отац окренуо је ауто како би га вратио кући.

Проблем поделио јавно, а онда је наишао на осуду

- Драо сам се на њега читавим путем у повратку јер се предомислио, док је он само плакао - пожалио се отац на једној платформи и додао да је сина оставио код комшије, али га је највише разбеснело, што су он и жена закаснили на сахрану. 

Био сам љут, а моја жена узнемирена јер се ипак ради о сахрани њеног оца 

Када су се вратили кући, отац је казнио сина и на три недеље му забранио коришћење мобилног телефона и таблета. Криви га јер је његова жена пропустила већину очеве сахране, али већина корисника ове платформе се слаже да је дечаку требао раније да каже, да ће сандук бити отворен и да је цео инцидент његова кривица.

 Прочитајте још: Жена остала у ШОКУ када је сазнала због чега јој стижу ОГРОМНИ РАЧУНИ ЗА СТРУЈУ! (ФОТО)

- Као родитељ, ниси га припремио и рекао му шта може да очекује док нисте били на путу према гробљу. Ти си онај који би требао да буде кажњен. Јадан дечак - написао је један од корисника Реддита.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.