· · Komentari: 1
STRAŠNO

Dečak doživeo traumu kada je saznao da će SANDUK njegovog dede biti OTVOREN, a onda je usledio šokantan potez oca...

Dečak je doživeo traumu na dedinoj sahrani, jer nije znao da će kovčeg biti otvoren

1622192649_decak-na-groblju.jpg
Foto: Depositphoto

Osmogodišnji dečak bio je veoma blizak sa ocem svoje majke i veoma je teško podneo njegovu smrt. Iako je u prvom trenutku želeo da ide na sahranu, na putu do groblja roditelji su mu objasnili šta znači otvoren sanduk, što je dečaka prestravilo.

Pročitajte još: Izuzetan podvig o kom se priča: Kada su otvorili KUTIJU koja je stigla poštom izašao je čovek koji je počeo da peva!

U kolima je počeo da viče i histeriše od straha, govoreći da ne želi da ide, a besni otac okrenuo je auto kako bi ga vratio kući.

Problem podelio javno, a onda je naišao na osudu

- Drao sam se na njega čitavim putem u povratku jer se predomislio, dok je on samo plakao - požalio se otac na jednoj platformi i dodao da je sina ostavio kod komšije, ali ga je najviše razbesnelo, što su on i žena zakasnili na sahranu. 

Bio sam ljut, a moja žena uznemirena jer se ipak radi o sahrani njenog oca 

Kada su se vratili kući, otac je kaznio sina i na tri nedelje mu zabranio korišćenje mobilnog telefona i tableta. Krivi ga jer je njegova žena propustila većinu očeve sahrane, ali većina korisnika ove platforme se slaže da je dečaku trebao ranije da kaže, da će sanduk biti otvoren i da je ceo incident njegova krivica.

 Pročitajte još: Žena ostala u ŠOKU kada je saznala zbog čega joj stižu OGROMNI RAČUNI ZA STRUJU! (FOTO)

- Kao roditelj, nisi ga pripremio i rekao mu šta može da očekuje dok niste bili na putu prema groblju. Ti si onaj koji bi trebao da bude kažnjen. Jadan dečak - napisao je jedan od korisnika Reddita.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.