Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЕНИЈАЛНО: Овако се АГАТА КРИСТИ осветила мужу који је преварио!

Будући да је била позната књижевница, када је нестала на 11 дана, Агату Кристи тражила је цела земља

1634025246_agata-kristi.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У децембру 1926. године Британијом и светом проширила се вест да је на путу пронађен празан аутомобил са женским бундом. Након неког времена вест је експлодирала: књижевница Агата Кристи је нестала, а пронађени аутомобил припада њој.

Прочитајте још: “ШТА ЋЕ МИ ЖИВОТ БЕЗ ТЕБЕ ДРАГИ”: Иза Силваниног чувеног хита крије се прича о њеној НАЈВЕЋОЈ ПАТЊИ

Скотланд Јард је дигнут на ноге и претурајући подземни свет распитујући се о судбини нестале жене. Али о њој није било ни трага ни гласа. Најзанимљивије је то што су сви знали да Арчибалд жели да се разведе и да је стога могао да је - убије!

Штавише, ноћ када је Агата нестала, он је био у сеоској кући са својом љубавницом. Скотланд Јард је био сигуран да је алиби лажан. Једном речју, цела Британија је са гађењем презирала Агатиног мужа и чекала доказ, ситницу да га полиција стрпа иза решетака. Новине, друштво, били су огорчени и захтевали су да одмах ухапсе проклетог мужа.

Арчибалд је био најомраженија личност тих 11 дана. Његова љубавница није могла то да поднесе, па је побегла од њега.

Ново венчање није долазило у обзир

У истрагу је доведен и сам Конан Дојл, за којег се веровало да је пронашао несталу жену методом Шерлока Холмса. А онда је стигао анонимни позви који је саопштио да се нестала жена тренутно налази у модерном хотелу Сван Хидропатхиц, да се много забавља на плесном подијуму и углавном иде на веома скупе бањске третмане. Полиција је извршила претрес хотела и пронашла књижевницу која је изгледао лепо и одморно, доброг здравља и расположења.

Живела је у хотелу под именом Тереза Хил. Касније ће рећи да је имала "привремено помрачење ума од туге". Стога се не сећа како је доспела овде и не сећа се ничега. Али психолози ће рећи да су све ово трикови и да није било помрачења ума, будући да се дама одлично провела у ресторану, играла и свирала клавир, обилазила скупе бањске третмане и пила одлично скупо вино. Оно што особа са помраченим умом, у принципу, није у стању да уради.

Била је то освета њеном мужу, његово потпуно понижење, победа над њим и апсолутни пораз његовог будућег брака. Љубавнице, попут пацова, увек прве побегну са брода који тоне.

Касније је Агата одлучила да се мирно разведе од њега, те се уда за 15 година млађег Макса Малована, који се страствено бавио археологијом.

Ова вест ће Арчибалда избрисати са лица земље

Што се тиче разлике у годинама са другим мужем, Агата је изговарала дивну фразу:

"Сјајно је имати мужа археолога - сваке године му постајете све вреднији".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas