Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИВЛАЧЕЊЕ ЕНЕРГИЈЕ

Кварц привлачи ЉУБАВ, а жад БОГАТСТВО: Ево који кристали још привлаче ПОЗИТИВНУ енергију

Неки од њих може вам донети велику срећу...

1685104890_582723_shutterstock-1799894194.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Кристали су предмети за привлачење добре енергије у свој живот. Сваки кристал има јединствену енергију и вибрацију, а одабиром правог можете се повезати са њим и привући срећу и позитивност.

1. Цитрин

Цитрин је један од најпопуларнијих и најкориснијих кристала за доношење среће. Његова светла златна боја симболизује богатство и просперитет. Цитрин привлачи финансијски успеһ, обиље и позитивну енергију. За максималну корист, покушајте да поставите свој цитрин на најудаљеније лево место у кући од улазних врата.

2. Сунчев камен 

Овај кристал црпи свој магнетни утицај директно од сунца, што помаже да улива поверење и топлину сваком ко ради са њим. Сунчев камен доноси срећу у виду љубави и позитивне енергије, а такође повећава виталност. Ослобађа стару енергију и страхове, обнавља, пружа срећу и обиље онима који га користе, посебно ако се носи са собом.

Прочитајте још:  Маша Терзић прославила рођендан без изабраника? Непосредно пред порођај организовала прославу, а Звездан је изјавио ово (ФОТО)

3. Аметист

Аметист је живописни природни кристал кварца познат по својим умирујућим, лековитим и регенеративним својствима. Ако се осећате изгубљено и несигурно због нечега, аметист може бити савршен избор за вас. Може уклонити конфузију и илузију, омогућавајући вам да останете интуитивни.

4. Маховина ахата

Маховина ахат је лековити камен који се цени због својиһ регенеративних својстава. То је прелеп кристал који промовише раст и обиље, повећава енергију и побољшава менталну јасноћу. Својства овог камена омогућавају његовом власнику да буде потпуно отворен за нове почетке.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

5. Тиркиз

Тиркиз је моћан камен који се користио кроз историју да одбије негативну енергију и заштити носиоца од спољашњих утицаја. Тиркиз је кристал који симболизује снагу, мудрост и заштиту и може помоћи људима да се осећају самопоуздано и безбедно у постизању својих циљева. Доноси богатство и успех, што га чини савршеним кристалом за оне који желе да привуку обиље и прилике у своје животе.

6. Жад

Жад се сматра каменом среће и великог богатства. Цењен је у многим културама хиљадама година, често се даје као поклон да би донео срећу другима. Жад је повезан са обиљем и заштитом. Он ће уклонити све препреке које вас спречавају да се крећете ка свом правом циљу.

7. Месечев камен

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

Месечев камен је познат као кристал мистика и исцелитеља. Ако сте тип који проналази инспирацију у сањарењу и сновима, постављање месечевог камена поред кревета помоћи ће вам да усмерите своју креативност у правом смеру. Месечев камен побољшава интуицију и емоционалну равнотежу. Најефикаснији је током циклуса младог месеца и пуног месеца.

8. Пирит

Ако желите да зарадите озбиљан новац, овај камен ће вам помоћи. Пирит помаже у привлачењу богатства, обиља и среће. Пирит има снажну енергију која може помоћи у превазилажењу свих препрека. Даје осећај самопоуздања и снаге, олакшавајући искориштавање прилика које воде ка успеху. Најбољи начин да активирате пирит је да га свакодневно носите на огрлици или наруквици.

9. Ћилибар

Прочитајте још: Само одржавање базена кошта као МАЊИ СТАН У БЕОГРАДУ: Завирите у дом фудбалера Немање Матића и његове супруге (ФОТО)

Ћилибар зрачи сунчевом, светлом и позитивном енергијом. Повећава мудрост и храброст особе, дајући мотивацију да иде ка својим сновима. Амбер буди најдубљи циљ човека и помаже да се остваре праве жеље. Најефикаснији је у привлачењу среће ако се носи непрекидно или користи током медитације.

10. Тигрово око

Тигрово око се углавном користи за повећање одлучности и духовне снаге. Овај камен повећава срећу, стимулише интуицију и повећава свест, и појачава позитивну енергију. Добро ће вам доћи ако желите да оставите страх иза себе и са самопоуздањем следите своје снове.

11. Росе кварц

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Росе кварц промовише љубав и хармонију, што га чини одличним избором за оне који желе да имају среће у љубави. Овај кристал је такође једно од најбољих драгог камења за побољшање ваших најатрактивнијих квалитета и развијање самољубља, тако да није погодан само за оне који траже романтику.

12. Флуорит

Ово је један од најбољих кристала за чишћење негативне енергије и уношење обиља и среће у ваш живот. Флуорит подстиче унутрашњу снагу и самопоуздање, помаже да се суочите са својим страховима и решите све проблеме.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas