· · Коментари: 0
САВЕТИ

Кристали се користе у културама широм света, а ево како да РУЖИЧАСТИ КВАРЦ употребите за бољи љубавни живот

Ружичасти кварц, ружичасти облик кварца повезан са Венером, богињом љубави, поседује особине интимности и саосец́ања

1618913691_Depositphotos_278328068_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхото

Како се годишња доба мењају, можда тражите некога посебног да трансформише вашу живот, или сте можда већ пронашли љубав свог живота, али време је да прилагодите своју везу. Од поузданих пријатеља до сарадника, љубавни савет може бити прилично једноставан, али уместо да испитате другу особу, размислите о томе да свој упит усмерите ка универзуму. Зашто не бисмо потражили малу помоћ од лековитих својстава кристала?

Прочитаје још: Разбијамо МИТОВЕ: Ево да ли се КАФОМ заиста можемо отрезнити

Кристали се користе у културама широм света за лечење, медитацију и заштиту. Ружичасти кварц, ружичасти облик кварца повезан са Венером, богињом љубави, поседује особине интимности и саосећања. Ружичасти кварц говори о свим врстама љубави - од исцелитељске комуникације са породицом до развијања дубље везе са супружницима и пријатељима, па чак и увек толико важне љубави према себи. И будимо искрени, многи од нас могу имати користи од неговања самопоуздања и прихватања. Погледајмо изблиза како ружичасти кварц може побољшати ваш љубавни живот.

Прочитајте још: Ако мислите да је на слици СЕОСКА ИДИЛА, преварили сте се! Ово је магија једног уметника (ВИДЕО)

Како инкорпорисати ружичасти кварц у свој љубавни живот

Према једном стручњаку један од начина да се ружичасти кварц искористи за позитивну љубавну енергију је постављањем "грубих или сирових комада ружиног кварца у југозападном смеру у спаваћој соби". Овај правац је важан јер представља љубав, љубав и брак. Стаклену посуду такође можете напунити филтрираном водом и комадима ружиног кварца и поставити на ноћни ормарић. Ово наводно може помоћи да се задржи смиреност када ви и ваш партнер не видите баш очи у очи.

Венера је богиња љубави

Наводно постоји много начина да активирате свој ружичасти кварц како бисте одблокирали срчане чакре, од одређених ритуала који укључују намештање намера и потврда, до стварања магле од ружичастог кварца за прскање по лицу или око куће. Имајте на уму да ниједна од ових пракси ружичастог кварца није гаранција за робуснији љубавни живот. Међутим, врло је мало научних доказа који подржавају благодати кристала. Најважнија ствар на коју треба да се усредсредити је ваша спремност да унесете промене и побољшања у оно што сматрате потребним.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.