Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋ КРИСТАЛА

Овај кристал носите на огрлици ако хоћете да привучете добру ЕНЕРГИЈУ И БОГАТСТВО

Он је снажан регенератор и прочишћивач

1665609055_gems-g04c9cfcb4_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Цитрин је кристал који носи моћ Сунца способан је да чисти чакре, посебно чакру соларног плексуса и пупчану. Тај кристал је најчешће жуте до зућкасто-смеђе или чађаво-сивосмеђе боје.

Провидан је и доступан у свим величинама, често је доступан у облику геодам шиљака или гроздова.

Прочитајте још: Како се парови суочавају са недостатком секса: Да ли је вијагра решење?

 Цитрин је снажан регенератор и прочишћивач. Греје, допуњава енергијом и веома је креативан и један је од кристала којима никад није потребно чишћење. Апсорбује, преображава, распршује и уземљује негативну енергију и зато служи као одлична заштита за окружење. Цитрин пуни енергијом сваки домен живота. Штити ауру, понаша се као систем за рано упозоравање, тако да појединац може благовремено да предузме нешто, да се заштити. Способан је да чисти чакре, посебно чакру соларног плексуса и пупчану. Активира крунску чакру и отвара интуицију. Цитрин прочишћава и балансира суптилна тела, доводећи их у хармонију са физичким.

Помаже вам да развијете позитиван став и да на будућност гледате са оптимизмом, крећући се напред уместо да се држите прошлости

Важно је да га никад не држите поред горског кристала.

Прочитајте још: Да ли више ВАРАЈУ искусни МУШКАРЦИ или они које "спопада" нека жена?

Цитрин је један од каменова изобиља. Овај динамични камен подучава како да откријемо и привучемо богатство и напредак, успех и све добре ствари. Цитрин је срећан, великодушан камен и подстиче дељење онога што поседујете, а опет вам помаже да задржите своје богатство. Има моћ да открије радост свакоме ко је има. Суморност и негативност нема места у близини цитрина. Ово је камен користан за измиривање супротстављених група или породичних несугласица.

Прочитајте још: Да ли знате колико у просеку траје секс? Бићете (НЕ) пријатно изненађени!

Психолошки, цитрин поправља самопоуздање и самоувереност и отклања деструктивне склоности. Појачава индивидуалност, побољшава мотивацију, активира креативност, подстиче изражавање сопственог мишљења. Чини вас мање осетљивима, посебно на критику, и подржава делање у складу са конструктивном критиком. Помаже вам да развијете позитиван став и да на будућност гледате са оптимизмом, крећући се напред уместо да се држите прошлости. Овај камен подстиче уживање у новим искуствима и подржава истраживање сваког могућег пута све док не пронађете најбоље решење.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas