Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
СУДБИНА

МАЈЦИ (27) ДВОЈЕ ДЕЦЕ ЈЕ СУПРУГ ОДСЕКАО ОБЕ РУКЕ: "Овим фотографијама желим да покажем једну ствар…" (ФОТО)

Недавно је први пут објавила серију фотографија са бионичком руком.

1599653213_Capture.JPG
Фото: Принтскрин / Фацебоок / Маргарита Грачева
Oglas

Рускињи Маргарити Грацхyовој (27) мајци двоје деце, бивши супруг Дмитрy одсекао је обе руке 2017. године. Оптуживао ју је да га је варала и у једном психотичном наступу љубоморе одсекао јој је руке.

Маргарити су лекари успели зашити једну руку натраг, али она је може користити само делимично, док за другу руку није било спаса.

Монструозни супруг након тога је добио затворску казну од 14 година, а Маргарита је у међувремену почела користити бионичку шаку на другој руци.

Несрећна жена поднела је захтев за развод и написала књигу "Хаппy Wитхоут Хандс" ("Сретна без руку"), у којој се обратила свим женама које трпе породично насиље и охрабрила их да побегну из таквог односа. Недавно је први пут објавила и серију фотографија са бионичком руком.

Прочитајте још: Да ли ПЛЕС НА КИШИ може да ОСТВАРИ СНОВЕ? Овом дечаку је донео ИСПУЊЕЊЕ НАЈВЕЋЕ ЖЕЉЕ (ВИДЕО)

Није одустала од љубави!

- Када људи виде протезу, гледају ме као суперхероја, а када ме виде без шаке, сажаљевају ме. Мислим да претјерују и у једном и у другом случају, а овим сликама сам хтела да покажем како нема никакве разлике у мени са руком и без ње. - рекла је Грацхyова.

Прочитајте још: "Дабогда имао, па немао" је једна од НАЈСТРАШНИЈИХ ПОСЛОВИЦА, а ОВИ ЉУДИ су то искусили

- Жене ме често питају како да се заштите од насилног партнера и како да буду сигурне да партнер није насилан. Немам одговор на то питање. Особа се може променити у секунди. Мене моје искуство није навело на то да одустанем од љубави. Морате веровати у добре ствари. - објаснила је.

Маргарита је поновно у срећном браку, а тврди како је новог мужа пажљиво одабрала. Прво су, каже, били пријатељи, све док се није навикнула на њега.

- Стрпљиво ме чекао и није ме притискао ни захтевао да дефинишемо нашу везу. Верујем да је зато и успело. Моја два сина сјајно се слажу са њим, казала је 27-годишња мајка, додајући да њена деца не знају ништа о томе како је њихов отац мајци одсекао руке.

Прочитајте још: "Ако платим лек, немамо за храну...": Због ове РЕЧЕНИЦЕ отишао је из ДРЖАВНЕ БОЛНИЦЕ, а преглед наплаћивао 60 ДИНАРА

- Знају само да је у затвору и то је то. Не сматрају га оцем, кратко је појаснила. Рускиња и њен нови супруг Маxим недавно су приредили венчање, на којем се догодило и изненађење. У тренутку када су супружници требали да размене прстење, Маxим је бацио бурме у реку и шокираним гостима рекао: “Данас дефинитивно неће бити венчања!

Прочитајте још: Затруднела је са 12 година, породица ју је оставила да умре: Судбина јој је наменила ДРУГАЧИЈИ КРАЈ! (ВИДЕО)

Након почетнога шока, Маргарита је објаснила гостима да су се њих двоје заправо венчали пре годину дана и да је то била прослава прве годишњице брака, а за медије каже како је у другом браку "ненормално срећна".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas