· · Коментари: 0

Након што је УБИО трудну супругу и две ћерке, слао поруке ЉУБАВНИЦИ

Крис Вотс у августу 2018. године, убио је своју трудну супругу и две ћерке, а потом послао поруку љубавници

1647424953_kris-vots.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТГМА

Недавно обкјављени полицијски снимак, показује последње поруке који Криса Вотса, које је послао својој тадашњој љубавници са којом се тајно виђао.

Прочитајте још: Мучи вас кашаљ и запушен нос? СПЕЦИЈАЛИСТА ОРЛ објашњава како да се решите проблема

Три дана након што је убио трудну супругу и две ћерке, Крис Вотс је рекао полицији да не зна где му је породица, а ишао је и до те мере, да је у локалним медијима молио да су безбедни и да се врате.

Љубавници слао поруке након убиства породице

Како је касније откривено мртва тела своје породице сакрио је на нафтним пољима. Прикрио је трагове и послао поруке љубавници, како он нема никакве везе са нестанком своје супруге и две ћерке.

Изјаву коју је Никол Кесинџер, љубавница овог монструозног убице дала у полицији, појавио се на интернету, а током тросатног снимка, она описује свој однос са Крисом. Испричала је да су се упознали на послу, као и да јој је причао да ће да се разведе.

- Било је неколико расправа које смо водили о његовој тренутној вези. С времена на време је причао о својој деци. Али ствар је била у томе што никада није био непријатељски расположен. Никада није није био агресиван, само је у једном моменту рекао, да ово више не функционише. Није било ништа необично или било шта што би ме уплашило. Чак и дан-данас, чак и после свега што сам сазнала и даље се осврћем на то и не видим ништа што би тада указивало да ће наудити својој породици - рекла је Кесинџер.

Наслутила трагедију

Ипак, убијена супруга, неколико дана пре трагедије, обратила се пријатељици и рекла да је веома забринута за свој брак, иако није сумњала да ће јој живот бити у опасности.

У августу 2018. Крис је задавио своју супругу, у њиховом дому у Колораду. Тело је одвезао на плац нафтне компаније где је закопао, а потом се вратио кући и угушио своје две ћерке, тела је ставио у резервоаре за нафту. 

Кесинџер каже, да је након наводног нестанка Вотсове породице, имала интензиван вишечасовни разговор са Крисом у коме га је констатно питала шта је урадио?!

Прочитајте још: "Када лекар утврди да мој мозак више не ради, мој живот ће бити готов": Девојчица је на самрти написала писмо које је расплакало читаву планету (ВИДЕО)

Рекла сам му да ако уради било шта лоше, да ће уништити његов и мој живот. Тада ми је одговорио:

- Нисам повредио своју породицу, Ники. И то је била последња порука, никада му више нисам послала ни реч, 

Вотс је осуђен на пет доживотних казни и не испуњава услове за услоново пуштање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.