Oglas
· · Komentari: 0

Nakon što je UBIO trudnu suprugu i dve ćerke, slao poruke LJUBAVNICI

Kris Vots u avgustu 2018. godine, ubio je svoju trudnu suprugu i dve ćerke, a potom poslao poruku ljubavnici

1647424953_kris-vots.jpg
Foto: Youtube printscreen/TGMA
Oglas

Nedavno obkjavljeni policijski snimak, pokazuje poslednje poruke koji Krisa Votsa, koje je poslao svojoj tadašnjoj ljubavnici sa kojom se tajno viđao.

Pročitajte još: Muči vas kašalj i zapušen nos? SPECIJALISTA ORL objašnjava kako da se rešite problema

Tri dana nakon što je ubio trudnu suprugu i dve ćerke, Kris Vots je rekao policiji da ne zna gde mu je porodica, a išao je i do te mere, da je u lokalnim medijima molio da su bezbedni i da se vrate.

Ljubavnici slao poruke nakon ubistva porodice

Kako je kasnije otkriveno mrtva tela svoje porodice sakrio je na naftnim poljima. Prikrio je tragove i poslao poruke ljubavnici, kako on nema nikakve veze sa nestankom svoje supruge i dve ćerke.

Izjavu koju je Nikol Kesindžer, ljubavnica ovog monstruoznog ubice dala u policiji, pojavio se na internetu, a tokom trosatnog snimka, ona opisuje svoj odnos sa Krisom. Ispričala je da su se upoznali na poslu, kao i da joj je pričao da će da se razvede.

- Bilo je nekoliko rasprava koje smo vodili o njegovoj trenutnoj vezi. S vremena na vreme je pričao o svojoj deci. Ali stvar je bila u tome što nikada nije bio neprijateljski raspoložen. Nikada nije nije bio agresivan, samo je u jednom momentu rekao, da ovo više ne funkcioniše. Nije bilo ništa neobično ili bilo šta što bi me uplašilo. Čak i dan-danas, čak i posle svega što sam saznala i dalje se osvrćem na to i ne vidim ništa što bi tada ukazivalo da će nauditi svojoj porodici - rekla je Kesindžer.

Naslutila tragediju

Ipak, ubijena supruga, nekoliko dana pre tragedije, obratila se prijateljici i rekla da je veoma zabrinuta za svoj brak, iako nije sumnjala da će joj život biti u opasnosti.

U avgustu 2018. Kris je zadavio svoju suprugu, u njihovom domu u Koloradu. Telo je odvezao na plac naftne kompanije gde je zakopao, a potom se vratio kući i ugušio svoje dve ćerke, tela je stavio u rezervoare za naftu. 

Kesindžer kaže, da je nakon navodnog nestanka Votsove porodice, imala intenzivan višečasovni razgovor sa Krisom u kome ga je konstatno pitala šta je uradio?!

Pročitajte još: "Kada lekar utvrdi da moj mozak više ne radi, moj život će biti gotov": Devojčica je na samrti napisala pismo koje je rasplakalo čitavu planetu (VIDEO)

Rekla sam mu da ako uradi bilo šta loše, da će uništiti njegov i moj život. Tada mi je odgovorio:

- Nisam povredio svoju porodicu, Niki. I to je bila poslednja poruka, nikada mu više nisam poslala ni reč, 

Vots je osuđen na pet doživotnih kazni i ne ispunjava uslove za uslonovo puštanje.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas