Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Њен поглед додирнуо ми је душу...ЗНАЛА САМ ДА НЕШТО НИЈЕ У РЕДУ!'': Стјуардеса која је спасила дете на лету, испричала је невероватне детаље овог догађаја (ФОТО)

Дан који ће Шејла Фредерик памтити целог свог живота

1689846135_stjuardesa-naslovna.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/мрдавидqуинонестхееxец
Oglas

Шејла Фредерик је 2011. године била део кабинског особља авио-компаније са Аљаске. Ипак, један дан у њеној каријери издвојио се од других, и остао јој је у памћењу за цео живот...

Дан је био као и било који други, док је обављала своје дужности на лету. 

Међутим, у једном тренутку приметила је преплашену, неуредну девојчицу како седи поред старијег човека који је био веома лепо обучен.

Шејла је одмах знала да нешто није како треба у том призору.

''Њене очи су продрле у моју душу. Фиксирала ме је погледом и ја сам одмах знала да нешто није у реду, и да морам да јој помогнем'', изјавила је у интервјуу за стране медије.

Присетивши се страшног догађаја са лета, ова стјуардеса је приметила да плавокоса тинејџерка има модрицу на нози и делује веома запуштено и неуредно. Углађени човек седео је на седишту поред ње. 

Препознајући да се неке коцкице не слажу у овој ситуацији, Фредерик је  током сервиса понудила мени човеку. Док је он разгледао шта да поручи, ова дсналажљива стјуардеса је погледала у девојчицу и обликовањем слова уснама јој поручила ''иди у тоалет''. У тоалету, Фредерик је претходни оставила парче папира и оловку.

Када се девојчица вратила на своје место, Фредерик је пронашла поруку на којој је писало ''Треба ми помоћ''.

Фото: Схуттерстоцк

Капетан авиона је обавештен о ситуацији, и случај трговине људима је пријављен полицији уз помоћ контроле лета. Човек је ухапшен приликом слетања на дестинацији.

Ова храбра стјуардеса је добила позив од девојчице, да је обавести да је на безбедном и са својом породицом, те да се вратила у школу и кренула на терапију.

Овај инцидент је подигао забринутост међу авио-компанијама, као и питање колико компанија посвећује пажњу обукама посаде да препознају знаке трговине људима и активности везане за овакве случајеве, као и шта треба преузети у тој ситуацији.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas