Oglas
· · Komentari: 0

''Njen pogled dodirnuo mi je dušu...ZNALA SAM DA NEŠTO NIJE U REDU!'': Stjuardesa koja je spasila dete na letu, ispričala je neverovatne detalje ovog događaja (FOTO)

Dan koji će Šejla Frederik pamtiti celog svog života

1689846135_stjuardesa-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/mrdavidquinonestheexec
Oglas

Šejla Frederik je 2011. godine bila deo kabinskog osoblja avio-kompanije sa Aljaske. Ipak, jedan dan u njenoj karijeri izdvojio se od drugih, i ostao joj je u pamćenju za ceo život...

Dan je bio kao i bilo koji drugi, dok je obavljala svoje dužnosti na letu. 

Međutim, u jednom trenutku primetila je preplašenu, neurednu devojčicu kako sedi pored starijeg čoveka koji je bio veoma lepo obučen.

Šejla je odmah znala da nešto nije kako treba u tom prizoru.

''Njene oči su prodrle u moju dušu. Fiksirala me je pogledom i ja sam odmah znala da nešto nije u redu, i da moram da joj pomognem'', izjavila je u intervjuu za strane medije.

Prisetivši se strašnog događaja sa leta, ova stjuardesa je primetila da plavokosa tinejdžerka ima modricu na nozi i deluje veoma zapušteno i neuredno. Uglađeni čovek sedeo je na sedištu pored nje. 

Prepoznajući da se neke kockice ne slažu u ovoj situaciji, Frederik je  tokom servisa ponudila meni čoveku. Dok je on razgledao šta da poruči, ova dsnalažljiva stjuardesa je pogledala u devojčicu i oblikovanjem slova usnama joj poručila ''idi u toalet''. U toaletu, Frederik je prethodni ostavila parče papira i olovku.

Kada se devojčica vratila na svoje mesto, Frederik je pronašla poruku na kojoj je pisalo ''Treba mi pomoć''.

Foto: Shutterstock

Kapetan aviona je obavešten o situaciji, i slučaj trgovine ljudima je prijavljen policiji uz pomoć kontrole leta. Čovek je uhapšen prilikom sletanja na destinaciji.

Ova hrabra stjuardesa je dobila poziv od devojčice, da je obavesti da je na bezbednom i sa svojom porodicom, te da se vratila u školu i krenula na terapiju.

Ovaj incident je podigao zabrinutost među avio-kompanijama, kao i pitanje koliko kompanija posvećuje pažnju obukama posade da prepoznaju znake trgovine ljudima i aktivnosti vezane za ovakve slučajeve, kao i šta treba preuzeti u toj situaciji.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas