Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''ПРОДАЛА САМ КУЋУ ДА БИХ ЖИВЕЛА НА БРОДУ'': Улази у седму деценију, одлучила да узме живот у своје руке и НАПРАВИ РАДИКАЛНУ ПРОМЕНУ (ФОТО)

Развела се, продала свој луксузни дом како би живела на отвореном мору

1678963236_Ig-MIMIBLAND.LONDON.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ мимибланд.лондон
Oglas

Мими Бленд (59), једна је од стотину људи која је купила кабину на ''стамбеном крстарењу''. Она сада живи на линији крузера, која ће обилазити свет три године непрекидно, са заустављањима у лукама широм света.

Мими изгледа много млађе, обзиром да ће ускоро ући у седму деценију живота. Она је продала своју кућу вредну 500.000 фунти, на селу у Бакингемширу, како би финансирала свој нови живот.

Она планира да живи као учитељ освешћеног живота на броду, у свету без стреса, који је део свакодневнице у Енглеској.

А како се одлучила на овај драстичан потез, Мими је изјавила следеће:

- Желим да видим свет док радим, и чак без напуштања комфора свог дома, и упознам пуно других амбициозних људи, који исто траже нов животни пу узбуђења и забаве, изјавила је за ДаилyМаил и додала:

- Пуним 60 наредне године, и време је за ресет. Волим свој живот сада, помажем јако успешним људима да се опусте од стреса у свом животу и постигну бољи баланс између посла и живота.

Мими је такође нагласила да живитом на броду чак и уштеди, и да је се радује прилици да комбинује своју каријеру са путовањима.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas