· · Коментари: 0

ДЕСИЛО ВАМ СЕ НЕШТО ЛОШЕ? Сетите се ове ЈЕВРЕЈСКЕ ПОСЛОВИЦЕ: У њој је тајна успешног живота!

Једна јеврејска пословица открива највећу тајну

1671195142_profimedia-0622601307-izreke-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа

Како да престенете да размишљате негативно?

Живот можда делује компликован у одређеним животним ситуацијама, али његова правила су врло једноставна и јасна. Потребно је да освестимо неке основне смернице, и схватимо да је живот путовање на којем можемо бити срећни, испуњени, креативни, своји... Једна јеврејска пословица открива тајну успешног и срећног живота на коју су данас, нажалост, многи заборавили, а она звучи овако:

                                         "Песимизам је луксуз који се не може приуштити"

Увек имамо избор, направите избор да будете срећни. Бирајте да будете срећни свакога дана! Бирајте срећне, позитивне мисли, фокусирајте се на оно на чему све можете бити захвални, и вежбајте ово,  па ћете све више тога видети у вашој реалности.
Прочитајте још: ИЗАБЕРИТЕ СИМБОЛ И САЗНАЈТЕ ШТА ЈЕ САДА НАЈВАЖНИЈЕ ДА УРАДИТЕ У ЖИВОТУ: Тест који открива кораке ка срећној будућности!

Фото: Профимедиа

Када се човек препусти песимизму, испуњавају га негативност, страх и тескоба, али, када схвати да је избор у његовим рукама и изабере оптимизам, свет и све у њему обојено је лепшим и светлијим бојама.
"Ко залута у мочвару негативности, из тог блата тешко излази." 

Прочитајте јошИРСКА ПОСЛОВИЦА ЗА СРЕЋУ: Прочитајте овај БЛАГОСЛОВ, и нека вас добра срећа прати у стопу

Зато, шта год да вам живот, данас, сутра, кроз месец, или кроз годину дана сервира - ви изаберите да у свему пронађете траг светлости, и увидите нешто добро. То је снага оптимизма која мења животе!
Оптимизам не значи слепу веру у светлу будућност, оптимизам је у прихватању себе и стварности. Прихватате себе са свим предностима и недостацима. Не поричете оно што се дешава овде и сада, не кријте се од тога, већ правите планове и акције на основу реалности каква јесте. Истовремено, без размишљања о лошем, без наглашавања најлошије прогнозе.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.