Oglas
· · Komentari: 0

DESILO VAM SE NEŠTO LOŠE? Setite se ove JEVREJSKE POSLOVICE: U njoj je tajna uspešnog života!

Jedna jevrejska poslovica otkriva najveću tajnu

1671195142_profimedia-0622601307-izreke-naslovna.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Kako da prestenete da razmišljate negativno?

Život možda deluje komplikovan u određenim životnim situacijama, ali njegova pravila su vrlo jednostavna i jasna. Potrebno je da osvestimo neke osnovne smernice, i shvatimo da je život putovanje na kojem možemo biti srećni, ispunjeni, kreativni, svoji... Jedna jevrejska poslovica otkriva tajnu uspešnog i srećnog života na koju su danas, nažalost, mnogi zaboravili, a ona zvuči ovako:

                                         "Pesimizam je luksuz koji se ne može priuštiti"

Uvek imamo izbor, napravite izbor da budete srećni. Birajte da budete srećni svakoga dana! Birajte srećne, pozitivne misli, fokusirajte se na ono na čemu sve možete biti zahvalni, i vežbajte ovo,  pa ćete sve više toga videti u vašoj realnosti.
Pročitajte još: IZABERITE SIMBOL I SAZNAJTE ŠTA JE SADA NAJVAŽNIJE DA URADITE U ŽIVOTU: Test koji otkriva korake ka srećnoj budućnosti!

Foto: Profimedia

Kada se čovek prepusti pesimizmu, ispunjavaju ga negativnost, strah i teskoba, ali, kada shvati da je izbor u njegovim rukama i izabere optimizam, svet i sve u njemu obojeno je lepšim i svetlijim bojama.
"Ko zaluta u močvaru negativnosti, iz tog blata teško izlazi." 

Pročitajte jošIRSKA POSLOVICA ZA SREĆU: Pročitajte ovaj BLAGOSLOV, i neka vas dobra sreća prati u stopu

Zato, šta god da vam život, danas, sutra, kroz mesec, ili kroz godinu dana servira - vi izaberite da u svemu pronađete trag svetlosti, i uvidite nešto dobro. To je snaga optimizma koja menja živote!
Optimizam ne znači slepu veru u svetlu budućnost, optimizam je u prihvatanju sebe i stvarnosti. Prihvatate sebe sa svim prednostima i nedostacima. Ne poričete ono što se dešava ovde i sada, ne krijte se od toga, već pravite planove i akcije na osnovu realnosti kakva jeste. Istovremeno, bez razmišljanja o lošem, bez naglašavanja najlošije prognoze.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas