Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Положај у коме седите говори много о ВАШОЈ ЛИЧНОСТИ! Откријте који сте тип

Иако то можда нисте свесни, начин на који тренутно седите говори све о вашем расположењу и личности.

1651159840_man-g7ff1bb5fa_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Неки положаји седења могу да одају агресивну вибрацију, док други показују људима да се осећате несигурно или стидљиво.

Прочитајте још: Травелланд СЕНЗАЦИЈА: Луксузни хотели на Ситонији на попусту до 30.4.

Наравно, ово се односи на начин на који седите стално и који вам је најудобнији. Сада сазнајте шта то говори о вама:

Седите у турском седу

Седење прекрштених ногу на поду указује на то да се осећате отворено и безбрижно. Волите лагодност и отворени сте са људима. Флексибилност која је потребна да бисте седели на овај начин указује на то да сте и емоционално флексибилни.

Седите усправно, са добрим држањем

Као што можете претпоставити, савршено усправно седење значи да сте сигурни у себе. Ако је ово ваш типичан положај док седите, то значи да сте јака и поуздана особа и сви вам се обраћају када им затреба помоћ или утеха. Али и ако вам нису "све овце на броју" и даље знате како да се забавите и да уживате у малим стварима у животу. 

Седите у заваљеном положају

Да ли сте знали да наслон на руке може значити да сте аналитични? Наслон вам омогућава да посматрате ситуацију без реаговања на њу. То значи да волите да видите оно што видите, али сте опрезни пре него што се укључите. То такође указује да сте пажљива особа, често веома свесна осећања и емоција других људи. Свет гледате аналитички и не дозвољавате себи исхитрене и брзе одлуке. 

Седите прекрштених глежњева 

Укрштене глежњеве значи да сте префињени и елегантни, али отворени и приземни. Како се ради о релативно опуштеном положају, укрштени глежњеви са благо отвореним ногама показују да се осећате пријатно. Ако седите са прекрштеним глежњевима, то је веома софистицирано, тако да ћете учинити да се и сви око вас осећају лепо и пријатно у вашем окружењу. 

Седите држећи се за наслон за руке 

Ако имате тенденцију да седите укочено и користите наслоне за руке, то значи да сте осетљиви и увек свесни своје околине. Наслони за руке вас дословно "држе", како физички тако и емоционално. Они такође пружају удобност и сигурност. Коришћење наслона за руке често значи да сте утемељена особа, чији пријатељи и породица често зависе од вас као свог емоционалног камена темељца.

Седите прекрштених руку 

Прекрштене руке често су сигнал снаге, одбрамбености и самопоуздања. То такође може значити да се осећате заштитнички, јер буквално штитите своје тело од света користећи своје руке. Људи који често прекрстите руке обично су замишљени и озбиљни и природно су врло аналитични. Међутим, прекрштене руке пружају неки вид одбојности међу другим људима, тако да околини можете изгледати арогантно или може да им буде непријатно у вашем окружењу. 

Седите са ногама окренутим у страну

Седење са коленима окренутим у страну често указује на то да сте деликатна, брижна особа са природном слаткоћом. Ова позиција такође може значити да се осећате мало флертујуће! Ако су вам колена и груди усмерени ка вашем потенцијалном партнеру, показујете да сте отворени и доступни.

Седите држећи руке у крилу 

Ако држите руке у крилу, то може значити да сте стидљиви и замишљени. Ако држите руке мирне, такође можете да изгледате смирено и сабрано. Ви сте скромни и веома сте осетљиви, како за себе, тако и за друге. Ви сте невероватна, саосећајна и нежна особа.

Седите са класично прекрштеним ногама

Прекрштање ногу повећава количину самоконтакта, што је утешно. Ово указује на то да би особа могла да користи мало удобности, због чега указује на анксиозност. Такође чини особу мање покретном. Прекрштене ноге спречавају некога да устане најбрже што би иначе могао. Овај тип особе је комформиста и самим тим излази тешко из своје зоне комфора. 

Како ви седите? 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas