Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
лепо

Да ли доносите новогодишње одлуке? Две су заједничке већини људи на свету

За већину људи почетак нове године нуди им прилику да донесу одлуке које ће поштовати наредних 365 дана, а новогодишње одлуке могу да обликују ток њиховог понашања у будућности.

1641801041_young-woman-g17e263a80_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Одлуке дају људима осећај сврхе јер често укључују циљеве који их инспириш, а рад ка циљу је добар начин да се људи спрече да се осећају мадње вредно. 

Без обзира да ли на крају не можете да се придржавате новогодишњих одлука током целе године, прављење овакве листе је увек од помоћи да се суочите са годином.

Прочитајте још: Која је разлика између ЈУЛИЈАНСКОГ и ГРЕГОРИЈАНСКОГ календара и где је нестало 10 дана?

Одржавање форме и уштеда новца уобичајене су новогодишње одлуке

Већина новогодишњих одлука садржи искрене жеље људи у вези са стварима за које верују да би им побољшале животе, а више вежбања је уобичајена новогодишња одлука. Многи започињу годину решавајући да пронађу уведу добру рутину вежбања или воде здравији начин живота, пише Тхе Лист.

Људи такође обично желе да уштеде више и са већом пажњом приступају трошењу новца. Започињање новог хобија је такође популарно. Скоро свако од нас има хоби којим је увек желео да се бави, али никако да то стварно и започне. Почетак нове године је сјајно време да то коначно уради.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas