· · Коментари: 1
интересантно

Да ли је ово НАЈЛЕПШИ РЕСТОРАН НА СВЕТУ? Локација је изненађујућа (ФОТО)

Како изгледа најбољи ресторан на свету и шта је потребно да ресторан постане најбољи.

1627385962_Depositphotos_108725060_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Укусна храна, незаборавни амбијент, љубазно особље или беспрекорна услуга?

Ресторан „Корал“, у оквиру луксузног хотела „Апурва Кемпински“ у Нуса Дуи, фантастичан је пример и с правом је проглашен најсавршенијим рестораном на свету према "Травелерс' Цхоице Аwардс 2021".

Прочитајте још: Озбиљно УПОЗОРЕЊЕ: Ово су три прва знака да вам је ГОДИШЊИ ОДМОР хитно неопходан

Своју титулу, ресторан „Корал“ стекао је захваљујући свом јединственом ентеријеру – смештен је у акваријумски простор.

Шеф ресторана Андреа Астоне вешто креира врхунски мени, који садржи гушчју паштету, вагиу говедину и тартуфе.

У ресторану „Корал“, гости могу уживати у величанственом искуству, а у питању је комбинација талената, локалних састојака, изненађујућих композиција, које га претварају у фантастичну дестинацију на острву богова.

Прочитајте још: Најнеобичнија просидба на свету: Прешао 7.000 километара до коначног циља (ВИДЕО)

Акваријум је сјајан начин за опуштање у балинежанском духу: даје вам прилику да уживате у воденом свету, а да притом не морате заронити у беспрекорне воде које окружују Бали.

Ентеријер ресторана је раскошан и одише луксузним вибрацијама са геометријским плочицама, изобиљем природне светлости, зидовима од цигле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.