Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ РАДИЈЕ НАРУЧИТЕ КАФУ ИЛИ ЧАЈ? Једноставан тест личности открива да ли сте посебнији од других

Да ли сте више љубитељ кафе или чаја? Веровали или не, одабир пића много говори о нашим особинама, карактеру и тајнама које потискујемо. Урадите тест личности и сазнајте каква сте заправо особа.

1717150345_shutterstock_2195838791.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Како избор пића може рећи о карактеру особе? Кафа је одлична за разбуђивање рано ујутру. А чај ће вас опустити, умирити и орасположити, посебно ако му додате посластице. Занимљив тест рећи ће вам све о вашим навикама, изборима и тајнама.

Уз помоћ овог теста личности боље ћете упознати себе. Само треба да одлучите које пиће више волите. Да ли је то чај или кафа? Чега сте највећи љубитељ и без каквог пића не можете да замислите свој дан - мирисног биљног, црног, зеленог чаја или ароматичног капућина, латте или еспресса?

Чај 

Ако изгубите обожавате седељке у којима углавном бирате чај - амбициозна сте особа пуна много планова. Знате како да поставите себи велике циљеве и ништа неће моћи да вас спречи да дођете до успеха. Лако налазите заједнички језик са људима и прилично сте друштвени. Цените породицу, пријатеље, укусну храну и прилично аутентично бирате одећу.

 

Кафа

 

Ако сте спремни да прошетате неколико станица до свог омиљеног кафића на шољицу ароматичне кафе, упорни сте, избирљиви, паметни и цените сваки тренутак радости. Наравно, посао заузима велико место у вашем свакодневном животу, али знате да се опустите и са задовољством научите нове ствари. Много времена посвећујете личном развоју и стално проналазите нове хобије за себе. Код одеће бирате практичност, али са одличним естетским укусом.

Остала пића

Ако нисте љубитељ ни кафе ни чаја, то указује на ваш променљив карактер и неку недоследност. Ви сте креативна особа која цени уметност, културу и добру музику. Највеће задовољство вам је да присуствујете концерту или погледате нову представу. Увек сте окружени пријатељима који вас цене због вашег суптилног хумора, оштрог ума, директности и љубазности, пише сајт Хоцху уа.

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas