Oglas
· · Komentari: 0

DA LI RADIJE NARUČITE KAFU ILI ČAJ? Jednostavan test ličnosti otkriva da li ste posebniji od drugih

Da li ste više ljubitelj kafe ili čaja? Verovali ili ne, odabir pića mnogo govori o našim osobinama, karakteru i tajnama koje potiskujemo. Uradite test ličnosti i saznajte kakva ste zapravo osoba.

1717150345_shutterstock_2195838791.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Kako izbor pića može reći o karakteru osobe? Kafa je odlična za razbuđivanje rano ujutru. A čaj će vas opustiti, umiriti i oraspoložiti, posebno ako mu dodate poslastice. Zanimljiv test reći će vam sve o vašim navikama, izborima i tajnama.

Uz pomoć ovog testa ličnosti bolje ćete upoznati sebe. Samo treba da odlučite koje piće više volite. Da li je to čaj ili kafa? Čega ste najveći ljubitelj i bez kakvog pića ne možete da zamislite svoj dan - mirisnog biljnog, crnog, zelenog čaja ili aromatičnog kapućina, latte ili espressa?

Čaj 

Ako izgubite obožavate sedeljke u kojima uglavnom birate čaj - ambiciozna ste osoba puna mnogo planova. Znate kako da postavite sebi velike ciljeve i ništa neće moći da vas spreči da dođete do uspeha. Lako nalazite zajednički jezik sa ljudima i prilično ste društveni. Cenite porodicu, prijatelje, ukusnu hranu i prilično autentično birate odeću.

 

Kafa

 

Ako ste spremni da prošetate nekoliko stanica do svog omiljenog kafića na šoljicu aromatične kafe, uporni ste, izbirljivi, pametni i cenite svaki trenutak radosti. Naravno, posao zauzima veliko mesto u vašem svakodnevnom životu, ali znate da se opustite i sa zadovoljstvom naučite nove stvari. Mnogo vremena posvećujete ličnom razvoju i stalno pronalazite nove hobije za sebe. Kod odeće birate praktičnost, ali sa odličnim estetskim ukusom.

Ostala pića

Ako niste ljubitelj ni kafe ni čaja, to ukazuje na vaš promenljiv karakter i neku nedoslednost. Vi ste kreativna osoba koja ceni umetnost, kulturu i dobru muziku. Najveće zadovoljstvo vam je da prisustvujete koncertu ili pogledate novu predstavu. Uvek ste okruženi prijateljima koji vas cene zbog vašeg suptilnog humora, oštrog uma, direktnosti i ljubaznosti, piše sajt Hochu ua.

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas