Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗВУК ПОСЛА

Стефан је почетком године добио НЕОБИЧАН ЗАХТЕВ: Прво је рекао "НЕ", а сада од тога ЗАРАЂУЈЕ

Необични захтеви потрошача.

1601627143_Depositphotos_4771673_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Почетком године, пре пандемија и пре карантина, инжењер звука Стефан Пижон добио је један веома необичан захтев.

Он је, наиме, био замољен да направи звучни снимак који би подсећао на све шумове који се могу чути у једној просечној канцеларији.

- Одговорио сам: "Не, не, нећу то урадити" - рекао је Пижон, креатор сајта где се може пронаћи колекција звукова који помажу људима да се боље концентришу.

Прочитајте још: Ова ПЕСМА доказано смањује стрес и анксиозност - јесте ли је чули? (ВИДЕО)

- Помислио сам: "То је потпуно збуњујуће. Није ваљда да људи стварно желе да слушају те звуке" - додао је Пижон.

Њему су, међутим, настављали да стижу захтеви да направи „звуке канцеларије“. Када је кренула пандемија, он је ипак одлучио да послуша људе.

Фото: Депозит

Пижон је у марту објавио свој сет канцеларијских звукова под називом Цалм Оффице, који је до сада стримован већ 250.000 пута. Обратите пажњу да постоји могућност утишавања или појачавања различитих индивидуалних звукова из канцеларије, као што су, на пример: звук тастатуре, звук колега, звук клима уређаја итд.

Прочитајте још: Овако звучи СВЕМИР кад се претвори у МУЗИКУ (ВИДЕО)

Занимљиво је да ово није једини сајт који нуди „звуке канцеларије“ онима који због карантина раде од куће, али би волели да се у свом дому осећају као да су на послу.

Пројекат Соунд оф Цоллеагуес (Звуци колега), који су осмислили људи из две шведске маркетиншке агенције, требало је да буде једна велика шала. Посетиоци сајта, међутим, нису се уопште смејали, већ су открили да им чак и звуци колега, апарата за кафу или штампача више пријају од тишине у којој су до тада радили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas