· · Коментари: 0

Девојка РОДИЛА БЛИЗАНЦЕ различитих ОЧЕВА: Феномен који је зачудио цео свет

Доктор објаснио како је ово уопште могуће

1670323741_Foto-Shutterstock-blizanci.jpg
Фото: Схуттерсток

Да су гени чудесни и да је женско тело још чудесније, показала је једна деветнаестогодишњакиња из Португала. Она је родила близанце, али оно што је збунило све уследило је тек после осам месеци.

Узела је ДНК од мушкарца за ког је веровала да је отац деце, али испоставило се да он јесте отац али само једног детета. Ово је збунило све, а онда се ова млада мама присетила да је истог дана имала полне односе са још једним мушкарце, па је и њега позвала да уради тест. На изненађење свих, испоставило се да је тај други мушкарац отац другог детета.

- Била сам изненађена резултатима, нисам знала да ово може да се догоди, и бебе су сличне - рекла је ова млада мама.

Прочитајте још: Први заједнички интервју Ештона Кучера и његовог брата близанца: Глумац се са сузама у очима присећао болести Мајкла (ВИДЕО)

У изводу из матичне књиге рођених и даље је само један мушкарац уписан као отац оба детета, али како мама каже, оба мушкарца се брину о деци, помажу јој око свега и пружају неопходну подршку.

Гинеколог који је проучавао необичне трудноће каже да је ово тек 20. познат случај у свету овакве трудноће. Он каже да је до ње дошло тако што су две јајне ћелије мајке оплођене од стране различитих мушкараца. Бебе деле исти генетски материјал мајке, али су расле у различитим плацентама.

- Трудноћа је протекла супер, без икаквих компликација. Дечаци су рођени здрави и никада нису имали здравствене проблеме. То је изузетно ретко. Дешава се једном у милион трудноћа, и никада нисам замишљао да ћу у животу видети овакав случај - рекао је доктор који је и открио причу о дечацима који данас имају годину и четири месеца.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.