Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Годишње доба у ком сте рођени може утицати на ваш КАРАКТЕР: У коју од четири групе људи ви спадате?

Да ли сте колерик, флегматик, меланхолик или сангвиник?

1695466967_Foto-Shuttertsock-karakteristike.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Астролози тврде да се на основу тога у које доба године сте рођени могу проценити ваше главне особине које се поклапају са четири врсте темперамента. Пронађите своје карактерне особине на основу ове поделе и сазнајте да ли сте меланхолик, колерик, сангвиник или флегматик.

Јесен - колерик

Људи рођени у јесен су каријеристи који дају све да остваре свој циљ. Темпераментом су врло сталожени, промишљени и сумњичави. То се одражава и на њихов емотивни живот, па им је потребно много да би се везали за неког. Код њих је живот чиста математика и прорачун. Изузетно су искрени и директни, до те мере да понекад делују безосећајно, али они такав приступ очекују и од других. Понекад не умеју са новцем.

Зима - флегматик

Људи зиме су праве флегме. Њихова објективност је увек исправна и зато можете да им верујете. Они су спремни да пруже помоћ и подршку свакоме ко је заслужује. Презиру лењост, јер су врло дисциплиновани и одговорни. Кад се опусте, не срљају главом без обзира, већ имају моћ контроле, а њихове емоције су веома дубоке и постојане.

Пролеће - меланхолик

Рођени на пролеће су ранораниоци, обично веселог духа. Веома су вредни и не пада им тешко ниједан посао. Због смисла за хумор у коме не штеде ни себе, омиљени су и радо виђени у сваком друштву, али умеју да се осаме и промишљају о важним стварима. Изгледом су врло младолики, а и дух им је такав. Ипак, они касније емотивно сазревају, а други их често не схватају озбиљно.

Лето - сангвиник

Рођени у летњим месецима су боемски типови који све раде из задовољства. Ноћни живот и путовања чине их испуњеним јер то је њихова животна мисија. За разлику од рођених у пролеће, летњи типови су мало обузданији, али се врло брзо уклапају у све животне услове. Изузетно су комуникативни, па брзо склапају пријатељства. Полазе од тога да су сви добри, у суштини су искрени и добронамерни и мисле да су и други такви. Каткад умеју бити лаковерни и наивни, али не подлежу неким тешким животним искуствима јер их људи воле.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas