Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Исповест жене која је 11 минута била мртва: Призор који је видела био је невероватан (ВИДЕО)

Од Бога је добила важно упозорење

1667134534_klinicka-smrt.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Тхе 700 Цлуб
Oglas

Прича малог дечака који тврди да је видео Бога изазвала је велико интересовање за ово искуство. Шарлот Холмс изненадила је своју породицу након што је доживела клиничку смрт. Наиме, жена је имала мождани удар, након чега је после три дана колабирала, те је њено срце престало да куца. Шарлот је 11 минта била мртва.

Прочитајте још: 27 ГОДИНА НЕМА НИ ТРАГА НИ ГЛАСА О ЊОЈ: Нестанак водитељке којој се губи сваки траг између два ТЕЛЕФОНСКА ПОЗИВА

Доктори су панично почели да је реанимирају, док је она доживљавала невероватно искуство.

"Била сам изнад свог тела. Могла сам их видети како раде компресије прсног коша на мени. Могла сам их све видети, мужа и све медицинске сестре около. А онда сам чула музику. А кад сам отворила очи, знала сам где сам. Знала сам да сам у рају.", испричала је она.

"Окружио ме је прекрасан призор, а видела сам и чула анђеле како певају невероватну музику.", додала је.

Потом се десила за њу невероватна и веома дирљива ситуација. Угледала је своје родитеље који су умрли пре много година, као и рођака којем је била ампутирана нога како стоји на златним вратима, на две здраве ноге.

Дечак којег је видела поред својих родитеља пробудио је у њој радозналост -није знала о коме се ради. Међутим, чула је да јој је Бог рекао да је то беба коју су она и њен супруг изгубили, пре 40 година.

"Гледала сам лепоту око себе. Могла сам видети дрвеће, могла сам видети траву. И све се љуљало уз музику, јер све се на небу клања Богу. Не могу вам пренети како је небо изгледало, јер је то толико изнад онога што бисмо могли замислити, милион пута. Ту је и најлепши, прекрасан мирис, као ништа што сам икад раније осетила.", описала је Шарлот.

"Постоји толико тога што се не може изразити речима. Оно што сам мислила да ће небо бити, није било – било је само много лепше. Мислила сам да ће људи само ходати около у хаљинама. Али није тако. Они које сам видела били су у обичној одећи. Има места на небу где су они у хаљинама, вероватно више царство, још светије место. Свето место. Било је тако огромно – показао ми је толико тога у кратком временском раздобљу, а заправо била сам на вратима, нисам прошла кроз њих", наставила је она своју причу.

Поред раја и лепих ствари, она је видела и пакао, као и људе који су у њему били. Тај призор ју је веома изненадио, будући да је веровала да су људи које је тамо видела заправо добри.

"Рекла сам, ‘ово не може бити’, а Исус ми је рекао, ‘може, ако се не промени начин живљења, заувек.’"

"Мислим да је хтео да кажем људима, да не можемо бити на огради, не можемо ногом бити у овом свету греха и на небу. Чула сам свог оца како говори: ‘Имаш времена да се вратиш и поделиш ово са свима’.", објаснила је она.

Прочитајте још: Његова храброст је невероватна: Осмогодишњи дечак спасио живот мајци након пада низ степенице

Шарлот верује да је тренутно на снази духовни рат јер се приближавамо Исусовом доласку и анђели и демони су свуда – "ближимо се крају времена и Сотона стварно долази ратовати против пуно људи", рекла је она и додала: "Могу те погледати право у очи и сигурно ти рећи: небо је стварно. А Бог нас толико воли. Његова љубав је тако чиста. Толико нас жели. Рекао ми је: ‘Води их кући што више можеш’."

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas