Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
писање

Какав је ваш РУКОПИС? Изглед СЛОВА открива пуно о ЧОВЕКУ

Графологија је наука која на основу анализе рукописа открива карактеристике ваше личности, а начин на који пишете може да указује на више од 5.000 различитих особина.

1597398297_writing-923882_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Величина слова

Екстровертне особе имају тенденцију да пишу великим словима, док стидљиви, интровертни типови најчешће пишу малим словима. Ако су ваша слова просечне величине, то показује способност да се усредсредите и концентришете.

Прочитајте још: Граде се СТАНОВИ за породице са децом на Новом Београду - ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ (ФОТО)

Фото: Пиxабаy

Простор између речи

Научници тврде да особе које остављају превише простора између речи уживају слободу и независност, док оне које праве мали размак између слова воле друштво других. Ако су ваше речи тотално измешане, то показује да сте наметљиви или волите гужву.

Притискање оловком

Притисак док пишете указује на напетост и љутњу, док писање с благим притиском на папир показује знак преданости. То би требало да значи да сте емпатични и осетљиви.

Прочитајте још: ПЕСИМИСТИ, ОПСТИМИСТИ ИЛИ РЕАЛИСТИ: Којој групи ви припадате и шта оне значе?

Слово И

Ако је тачка на малом слову „и“ најчешће високо изнад слова, имате активну машту. Уколико тачку на „и“ стављате одмах изнад, то је знак организованости и детаљне оријентисаности ума. Ако вам је тачка на слову „и“ на левој страни, значи да оклевате, а ако уместо тачке стављате круг, значи да сте разиграни и помало детињасти.

Фото: Пиxабаy

Накривљеност слова

Ако су вам слова накривљена на десну страну, значи да вам пријају нова познанства, док слова накривљена на леву страну показују резервисаност.

Прочитајте још: Ако и вама НОГА КЛИЗИ У САНДАЛАМА ИЛИ ПАПУЧАМА: Ова једноставна и брза метода ће вам ПОМОЋИ

Изглед слова

Заобљена слова указују на креативност и уметничку способност, док су уска слова с оштрим врховима знак амбициозности.

Брзина писања

И брзина писања говори о вашој личности. Ако пишете брзо, врло је вероватно да сте нестрпљиви и не волите да губите време, док споро писање значи да сте методични.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas