Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
креативно

Како да сами УПАКУЈЕМО ПОКЛОН као професионалац? Које грешке правимо?

Почело је то доба године када више него у било ком другом периоду купујемо поклоне. Желимо да буду савршени, а самим тим и упаковани по мери.

1639741584_new-year-g89b0f2e1b_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Паковање поклона

Уредно упакован поклон може само још више да покаже ономе коме поклањате колико вам је стало. Наравно да поклон може да вам спакује и професионалац, али било би још занимљивије ако се сами потрудите да упакујете оно што сте наменили вашој особи.

Више није боље

Људи често исеку огроман комад папира за умотавање са ролне, желећи да буду сигурни да имају довољно да умотају цео поклон.

Прочитајте још: Којим поклоном да обрадујете сваки хороскопски знак за Нову годину

- Људи ће једноставно савијати ивице док не постане велико и гломазно. Међутим, превише папира значи да нећете добити равну, оштру и чисту ивицу. Уместо тога, поставите пакет на једну страну и котрљајте га преко папира док се поново не окренете на исту страну. Затим исеците папир тако да одговара тој мери - каже Д'Антонио, професионалац када су паковања у питању, преноси Тхе спруце.

Чврсто паковање

Начин на који причвршћујете папир за паковање је кључан за углађени изглед. Многи стављају пакет тачно у средину папира, а затим га залепе траком. Ипак паковање почните тако што ћете поклон ставити уз саме ивице папира.

Прочитајте још: Нова година је за НОВЕ ПОЧЕТКЕ: Због чега је добро имати ЦРВЕНЕ детаље у НОВОГОДИШЊОЈ ДЕКОРАЦИЈИ?

Не форсирајте

Ако имате предмет необичног облика, са чудним угловима, немојте је стављати у огромну кутију, а затим замотати. Ставите предмет у саму средину папира, заролајте и затегните са обе стране. Оставите дужину са сваке стране и ставите велику машну на сваку страну тако да изгледа као комад слаткиша. Лакше је за паковање, а изгледаће занимљиво. 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas