Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Код ње сви иду да их гризе: Ове славне личности захтевају посебан третман

Њени третмани су потпуно необични

1662457828_doktorka-dot-2.png
Фото: Пеxелс/Инстаграм принтсцреен/дрдотс
Oglas

Докторка Дот, једна је од најомиљенијих масерки славним личностима. Они код ње иду због њене специфичне технике. 

Прочитајте још: ДОБРА ЈЕ, АЛИ МОЖЕ ДА БУДЕ И ОПАСНА: Ово су ситуације у којима соду бикарбону треба ИЗБЕГАВАТИ

Њена масажа разликује се у томе, јер она лечи угризима, због чега је добила надимак "пит бук масерка". Листа клијаната је веома дугачка, а славне звезде попут Мик Џегера, Кањеа Веста, Хајди Клум Дтинга, Блонди, Еминем, Брус Вилис и многих других, одушевљени су њеним третманима.

Она са клијентима првобитно изгради поверење, а потом креће са применом своје методе масирања. Топлота из уста ослобађа и стимулише кисеоник у крви, тако убрзавајући циркулацију. Док шаком одређује правац дуж кичме, почев од врата спушта се низ једну страну леђа, па другу, све док нежним угризима не покрије читаву површину леђа, а понекад и глутеуса.

Третман се завршава дубинском масажом ткива, која је такође алтернативна, Др Дот не користи ни дланове ни прсте већ само зглобове.

Дан након третмана читаво тело боли, али зато други дан будете препорођени, или макар тако кажу, а ево шта је она изјављивала о својим звезданим клијентима.

За Еминема, Дороти каже да је прави „шоња“, а Џин Симонс је „контрол фрик који никада у животу није добио масажу“ пре него што је упознао њу.

Пре него што је добио дете, Сајмон Кауел је такође редовно уживао у њеним услугама. „Пушио би на столу и говорио да се никада нец́е оженити или имати децу“, са осмехом је рекла Дот, 56, која живи у Њу Џерзију, са својим сином.

Нема “срећних завршетака”

“Хаппy Ендингс” су стриктно забрањени на Доротином столу за масажу, и то правило одувек важи.

– Желела сам да упознам рок звезде, а да не морам да спавам са њима, па сам понудила масаже у замену за место у аутобусу за турнеје – рекла је Дот, која се касније квалификовала као сертификована масерка.

Док многи музичари то воле грубо: „Стивен Тајлер увек каже ‘угризи ме јаче’, неки то не могу да поднесу.

„Џими Фелон је вриштао“, насмејала се Дот која певачима често масира усне. Та техника је “некада је Мика Џегера бацала у транс“, открила је.

Прочитајте још: Језива исповест жене коју је напала БЕЛА АЈКУЛА: "Чула сам како ми кости пуцају" (ВИДЕО)

Брус Вилис је, како наводи, једини клијент са којим је икада имала аферу. Др. Дот је лансирала и линију луксузних уља за масажу, а планира и да објави мемоаре под називом “Пре него што заборавим”.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas