Oglas
· · Komentari: 0

Kod nje svi idu da ih grize: Ove slavne ličnosti zahtevaju poseban tretman

NJeni tretmani su potpuno neobični

1662457828_doktorka-dot-2.png
Foto: Pexels/Instagram printscreen/drdots
Oglas

Doktorka Dot, jedna je od najomiljenijih maserki slavnim ličnostima. Oni kod nje idu zbog njene specifične tehnike. 

Pročitajte još: DOBRA JE, ALI MOŽE DA BUDE I OPASNA: Ovo su situacije u kojima sodu bikarbonu treba IZBEGAVATI

NJena masaža razlikuje se u tome, jer ona leči ugrizima, zbog čega je dobila nadimak "pit buk maserka". Lista klijanata je veoma dugačka, a slavne zvezde poput Mik Džegera, Kanjea Vesta, Hajdi Klum Dtinga, Blondi, Eminem, Brus Vilis i mnogih drugih, oduševljeni su njenim tretmanima.

Ona sa klijentima prvobitno izgradi poverenje, a potom kreće sa primenom svoje metode masiranja. Toplota iz usta oslobađa i stimuliše kiseonik u krvi, tako ubrzavajući cirkulaciju. Dok šakom određuje pravac duž kičme, počev od vrata spušta se niz jednu stranu leđa, pa drugu, sve dok nežnim ugrizima ne pokrije čitavu površinu leđa, a ponekad i gluteusa.

Tretman se završava dubinskom masažom tkiva, koja je takođe alternativna, Dr Dot ne koristi ni dlanove ni prste već samo zglobove.

Dan nakon tretmana čitavo telo boli, ali zato drugi dan budete preporođeni, ili makar tako kažu, a evo šta je ona izjavljivala o svojim zvezdanim klijentima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Dot (@drdots)

Za Eminema, Doroti kaže da je pravi „šonja“, a Džin Simons je „kontrol frik koji nikada u životu nije dobio masažu“ pre nego što je upoznao nju.

Pre nego što je dobio dete, Sajmon Kauel je takođe redovno uživao u njenim uslugama. „Pušio bi na stolu i govorio da se nikada neće oženiti ili imati decu“, sa osmehom je rekla Dot, 56, koja živi u NJu Džerziju, sa svojim sinom.

Nema “srećnih završetaka”

“Happy Endings” su striktno zabranjeni na Dorotinom stolu za masažu, i to pravilo oduvek važi.

– Želela sam da upoznam rok zvezde, a da ne moram da spavam sa njima, pa sam ponudila masaže u zamenu za mesto u autobusu za turneje – rekla je Dot, koja se kasnije kvalifikovala kao sertifikovana maserka.

Dok mnogi muzičari to vole grubo: „Stiven Tajler uvek kaže ‘ugrizi me jače’, neki to ne mogu da podnesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Dot (@drdots)

„Džimi Felon je vrištao“, nasmejala se Dot koja pevačima često masira usne. Ta tehnika je “nekada je Mika Džegera bacala u trans“, otkrila je.

Pročitajte još: Jeziva ispovest žene koju je napala BELA AJKULA: "Čula sam kako mi kosti pucaju" (VIDEO)

Brus Vilis je, kako navodi, jedini klijent sa kojim je ikada imala aferu. Dr. Dot je lansirala i liniju luksuznih ulja za masažu, a planira i da objavi memoare pod nazivom “Pre nego što zaboravim”.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas