Oglas
· · Komentari: 0
ISPOVEST

Jeziva ispovest žene koju je napala BELA AJKULA: "Čula sam kako mi kosti pucaju" (VIDEO)

Ženu su vukli kako bi je oslobodili iz češljusti ajkule

1662379385_Foto-Printscreen-YouTube-OWN.jpg
Foto: Printscreen Youtube/ OWN
Oglas

Hiter Bosval, pre 28 radila je na jednom brodu i tada preživela pravu dramu, kada je jedva preživela napad ajkule. Zajedno sa svojim kolegama, uživala je u slobodnom danu.

Pročitajte još: Da li su vam branili da pevate za stolom kada ste bili dete? Ovo su neki od najčudnijih srpskih verovanja

I dok je Bosval, plivala po okeanu, velika bela ajkula joj se prikrala i uhvatila za nogu.

– Kada je neko viknuo “ajkula”, odmah sam znala da će mene da napadne, osetila sam. Uopšte nije bolelo, bilo je kao da ti štene žvaće prst – rekla je Hitner, koja se tada prisetila prvog trenutka napada.

Kolege su na sve načine pokušalje da je izvuku iz vode dodavajući joj razne predmete za koje može da se uhvati, a kada je je uspela da se domogne jednog od njih, nastao je haos. Ajkula je vukla sa jedne strane, a kolege sa druge. Nije bila svevsna dešavanja, već je samo čula pucanje kostiju.

Pročitajte još: "Koncept vremena tamo nestaje": Naučnici objašnjavaju šta se dešava sa DUŠOM 40 dana nakon smrti

 

– Sećam se da je bilo zaista grubo. I dalje nisam osećala bol, samo je nešto puklo. Molila sam se da mi je noga samo iščašena, ali kada sam pogledala dole, većeg dela nije bilo. Dakle, čula sam kako mi pucaju kosti – dodala je Bosvel, koja taj dan slavi kao drugi rođendan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas