· · Коментари: 0
НЕ, НЕ

"Колегиница је дала близанцима "ИДИОТСКА ИМЕНА", рекла сам јој то у лице и није прошло добро"

ЖЕНА је отишла на Реддит да се пожали на "идиотска имена" које је њена колегиница дал својим синовима близанцима.

1640334490_pjimage--87-.jpg
Фото: Пиксабеј

Како је објављено, колегиница је дошла у канцеларију да представи своје дечаке које је родила после „дуге борбе са неплодношћу“.

Имена оставила све у шоку

„На питање како је назвала дечаке (пошто је до овог појављивања била неодлучна) рекла ми је да их зове „Шон““, наставила је.

„Када сам питао за другу бебу, рекла је 'не, обоје су Шон, један са А и један са Е па Шон (Sean) и Шон (Seen)'.

„Ова сарадница се такође презива „Шон“. Када сам јој то приговорила, рекла је „да, као Том Том или Џеј Џеј“.“

Фото: Пиксабеј

Када је колегиница открила имена, жена је „одмах и без размишљања” одговорила „то је нешто најидиотније што сам чула, и биће тако збуњујуће”.

Она је додала да док се "гомила људи смејала", била је и "гомила која је одмах скренула поглед".

„Након што је отишла, добила сам неколико текстуалних порука у којима је писало да није моје да коментаришем избор имена људи“, закључила је, пре него што је упитала: „Јесам ли ја сероња што сам рекла да је то ужасна идеја о имену?“

На посту се такође додаје да су она и њена колегиница "у добрим односима" и да су "радиле заједно у три компаније током 12 година".

Када је рекла да јој се имена не свиђају, новопечена мама је одговорила "одрастите". Жена је такође открила да се оба имена изговарају као "Шон".

Малтретирање деце

Објаву су брзо преплавили коментари читалаца, од којих је један написао: "Ја сам једнојајчани близанац. Поклапање имена је вероватно најокрутнија ствар коју можете да урадите особи. То није само збуњујуће. То би спречило близанце да развију идентитете."

Прочитајте још: Заправо је добра ствар ако сте јако лоши у паковању поклона - Ево шта кажу научници

„Знате шта се дешава са близанцима који не могу да успоставе независне идентитете? У најбољем случају, потребне су им године породичне терапије да реше проблеме у вези."

"У најгорем случају, они се мрзе. Близанцима је довољно тешко да разумеју шта значи бити близанац. Зашто то отежавати?"

„Скоро као да ти родитељи имају жељу да буду јединствени или шта већ, док су у ствари имена тако језива и НИКАД се не изговарају како треба“, додала је друга особа.

У коментарима су се јавили многи близанци, који и сами имају сличан проблем са именима и саветују родитељима да никад не дају иста или слична имена деци, јер изазива конфузију, што на крају утиче на психу деце.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.