Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Моја мама је надљудско биће са највећим срцем": Прича о усвојеном дечаку ког су родитељи оставили због његовог изгледа (ФОТО)

Срећу је пронашао у хранитељској породици

1659005393_Untitledzz.png
Фото: Принтскрин/ Инстаграм - јоноланц
Oglas

Прича о Џону Ланкастеру је једна од оних најтежих које живот пише. Али, уједно је једна од најлепших прича о љубави и борби, вољи за животом.

Овај човек рођен је са Тичер Колинсовим синдромом због кога га је рођена мајка након рођења назвала ''чудовиштем'' и оставила га. Осим тога људе са овом болешћу прати низ проблема, па због тога не могу да живе сами.  

Након што га је  мајка напустила, Џоно је одведен у сиротиште, па је најранији период живота провео између хранитељских породица и поновног враћања у сиротиште. 

 

Кроз неколико година, једна жена је одлучила да га усвоји. Али то није помогло да дечак прихвати себе и своје лице.

Тек са 19 година, коначно је смогао снаге да заволи себе захваљујући љубави и подршци породице и пријатеља.

Прочитајте још: Одговорите на ових ОСАМ ПИТАЊА и сазнајте да ли СТВАРНО ВОЛИТЕ СЕБЕ: Ови знакови указују где све грешите

– Моја мама је невероватно надљудско биће са највећим срцем и увек је ту за мене. Имам дивне пријатеље и велику подршку. Никад нису престајали да ме воли и да ми пружају подршку- рекао је ДЖоно једном приликом.

 

Џоно је данас одрастао, зрео човек који покушава да води нормалан живот. Ипак, када је пронашао биолошке родитеље преко детективске агенције, стао је на још једну животну прекретницу.

– Моји родитељи и даље не желе да ме виде. Али мој став се мења и то је оно што је снажно. Не бих мењао ништа. Са правим ставом, можете да постигнете све што желите – каже Џоно.

ДЖоно се бори да водио нормалан живот. Он је ступио у брачне воде са својом најбољом пријатељицом која је пуна разумевања. Она му је родила сина и ћерку. Син је рођен здрав, док се ћерка нажалост, родила са истим синдромом као ДЖоно. 

 

Џоно је, заједно са двојицом својих најбољих пријатеља,2017. године основао добротворну организацију ''Лове Ме Лове Мy Фаце'' – која нуди подршку онима који живе са фацијалним разликама широм света, као и помоћ у медицинским потрепштинама и операцијама.

Џоно је постао светски симбол за људе који се боре против ове болести. Његова порука је да не одустају никад од љубави и пажње. 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas