Oglas
· · Komentari: 0

"Moja mama je nadljudsko biće sa najvećim srcem": Priča o usvojenom dečaku kog su roditelji ostavili zbog njegovog izgleda (FOTO)

Sreću je pronašao u hraniteljskoj porodici

1659005393_Untitledzz.png
Foto: Printskrin/ Instagram - jonolanc
Oglas

Priča o Džonu Lankasteru je jedna od onih najtežih koje život piše. Ali, ujedno je jedna od najlepših priča o ljubavi i borbi, volji za životom.

Ovaj čovek rođen je sa Tičer Kolinsovim sindromom zbog koga ga je rođena majka nakon rođenja nazvala ''čudovištem'' i ostavila ga. Osim toga ljude sa ovom bolešću prati niz problema, pa zbog toga ne mogu da žive sami.  

Nakon što ga je  majka napustila, Džono je odveden u sirotište, pa je najraniji period života proveo između hraniteljskih porodica i ponovnog vraćanja u sirotište. 

 

Kroz nekoliko godina, jedna žena je odlučila da ga usvoji. Ali to nije pomoglo da dečak prihvati sebe i svoje lice.

Tek sa 19 godina, konačno je smogao snage da zavoli sebe zahvaljujući ljubavi i podršci porodice i prijatelja.

Pročitajte još: Odgovorite na ovih OSAM PITANJA i saznajte da li STVARNO VOLITE SEBE: Ovi znakovi ukazuju gde sve grešite

– Moja mama je neverovatno nadljudsko biće sa najvećim srcem i uvek je tu za mene. Imam divne prijatelje i veliku podršku. Nikad nisu prestajali da me voli i da mi pružaju podršku- rekao je DŽono jednom prilikom.

 

Džono je danas odrastao, zreo čovek koji pokušava da vodi normalan život. Ipak, kada je pronašao biološke roditelje preko detektivske agencije, stao je na još jednu životnu prekretnicu.

– Moji roditelji i dalje ne žele da me vide. Ali moj stav se menja i to je ono što je snažno. Ne bih menjao ništa. Sa pravim stavom, možete da postignete sve što želite – kaže Džono.

DŽono se bori da vodio normalan život. On je stupio u bračne vode sa svojom najboljom prijateljicom koja je puna razumevanja. Ona mu je rodila sina i ćerku. Sin je rođen zdrav, dok se ćerka nažalost, rodila sa istim sindromom kao DŽono. 

 

Džono je, zajedno sa dvojicom svojih najboljih prijatelja,2017. godine osnovao dobrotvornu organizaciju ''Love Me Love My Face'' – koja nudi podršku onima koji žive sa facijalnim razlikama širom sveta, kao i pomoć u medicinskim potrepštinama i operacijama.

Džono je postao svetski simbol za ljude koji se bore protiv ove bolesti. NJegova poruka je da ne odustaju nikad od ljubavi i pažnje. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas