Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Не размишља да их смањи: Ово је жена са највећим природним грудима које су тешке 51кг (ФОТО/ВИДЕО)

Обим груди јој је ушао у Гинисову књигу рекорда

1668843070_eni.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ ХЛН
Oglas

Ени Хокинс, је званично жена са највец́им природним грудима на свету, а због тога је постала популарна широм света. Више од 13 година држи Гинисов рекорд! Већ са десет година почела је да носи грудњак и од тада јој се живот мења из корена.

Прочитајте још: Одгајала пасторка више од 13 година, па се УДАЛА ЗА ЊЕГА: Младићевом оцу срце сломљено - "Варала ме са мојим сином у соби поред"

Ени Хокинс је становница Атланте. Већ у раном детињству почела је да носи брухалтер и тада је схватила да је потпуно другачија.

Тиха је особа са веселим духом. Упркос томе, суочавала се са бројним непријатним ситуацијама због њеног физичког изгледа. Посебно су јој тешко падали подругљиви погледи када је добила сина.

Фото: Профимедиа

Обе дојке тешке су, чак, 51 кг, једна је величине 109,22 цм, док је друга 177, 8 цм. Носи највећи грудњак који је икада направљен и његова величина је око 102.

Њена свакодневица је прилично необична

Често људи немају потизиван став о нечему што је потпуно несвакидашње. Међутим, Ени је у потпуности прихватила своју различитост. Иако је неретко повређује, научила је да се носи са погрдним задиркивањем о свом физичком изгледу.

- Кад изађем из куц́е, морам да размислим какав ц́е ми бити дан и ко ц́е ме данас "напасти". Задиркују ме они који ме уопште не познају. Ругају ми се без разлога. Човек сам као и сви други. Ови напади погађају мог сина, јер је свестан шта говоре о његовој мајци - прича Ени.

Такође, наглашава да мора да пази како устаје или леже у кревет, како се не би повредила. А не може дуго ни да стоји, због јаких болова у раменима.

Штавише, Ени је искористила своју различитост и постала је модел под именом Норма Ститз.

- Показала сам људима да можете бити секси и на свој начин. Ово није срамота, већ уметност. Немам разлога да се стидим - каже власница највећих природних груди о фотографијама.

Имала је срећан брак

Истиче да ју је третирао као краљицу.

- Волео је мене и волео је моју децу. Он је био мој анђео, није било само сексуално. Живела сам веома, веома мрачне дане, док њега нисам упознала. Заиста мислим да је мој муж био мој анђео. Научио ме је да волим себе - нагласила је Ели.

Ни не рамишља да груди смањи

Ени Хокинс сматра да се сваки човек рађа онако како је Бог одредио и у потпуности је прихватила своје разлике.

- Многи људи су ми говорили о операцији, желећи да будем иста као сви остали. Сматрам да сам благословена зато што сам другачија. Таква сам рођена и не желим да се мењам само како бих испунила стандарде друштва. Једна сам у милион - закључила је.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas