Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА О ПРИЈАТЕЉСТВУ: Давно изгубљене другарице после много година поново заједно (ФОТО)

Ова прича је доказ који вам је потребан да поверујете да је све могуће

1706958967_Foto-prijateljice.jpg
Фото: Јутјуб принтскрин/ТхеЕлленСхоw, Твитер принтскрин/@брианнацрy
Oglas

Ако сте се икада запитали шта се десило са вашим давно изгубљеним пријатељем из детињства, знајте да би интернет можда могао да вам помогне да га пронађете. Не верујете? Ова прича је доказ који вам је потребан да поверујете да је све могуће.

Враћамо се у 2018., тачније 24. новембар те године који је девојци по имену Бријана Крај променио живот. 

Ова, тада 19-годишњакиња, прелиставала је породичне албуме за време распуста за Дан захвалности када је наишла на слику са девојком коју је упознала током одмора на Хавајима када је била дете. Њих две су се упознале на крстарењу 2006. године и, како је рекла, биле су најбоље пријатељице цело вече. 

Запитала се шта се десило са том девојчицом и где је она данас те је одлучила да потражи помоћ на друштвеним мрежама, не полажући превише наде у то.   

- Мислила сам, да видимо да ли ће Твитер моћи да је пронађе за мене - рекла је Бриана за Теен Вогуе, присећајући се да је имала само седам година када је упознала своју пријатељицу на одмору. 

- Мислим да на том крстарењу није било превише деце наших година, па смо се нашли и држали заједно све време.

- Здраво људи, упознала сам ову девојку на крстарењу на Хавајима 2006. У суштини, биле смо најбоље другарице те ноћи, тако да ми треба помоћи да пронађем своју најбољу пријатељицу јер ми недостаје и морам да видим како је сада. Молимо вас ретвитујте ово да бисмо се поново ујединили - написала је Бријана тог 24. новембра пре шест година.

Она није ни сањала да ће њен твит постати виралан, да ће прикупити скоро 100.000 дељења и преко 235 хиљада свиђања. 

- Била сам шокирана - присећа се Бријана у разговору за Теен Вогуе.

Уз толику ангажованост људи на друштвеним мрежама, само је било питање времена када ће твит доћи до њене најбоље другарице са крстарења. Тако је и било.

Прошло је свега десетак сати, а Хајди Хеј Тран, девојчица са Бријанине слике са крстарења, била је обавештена о потрази за њом. Њој су другари из разреда показали твит у којој се пита за њу и, како каже, није могла да верује да се толико људи ангажовало у ту причу. Тада се Хајди обратила Бријани.

- Чујем да ме тражиш - написала је Хајди уз селфи са сликом са крстарења као одговор на Бријанин твит.

- О мој Боже, моје срце је тако срећно - одговорила је Бријана уз неколико емотикона срца.

Непотребно је рећи да је интернет убрзо еруптирао од чисте радости људи који су својим дељењем апела помогли да давно изгубљене другарице поново ступе у контакт. "Плачем, ово је тако лепо!", „Најбоља ствар којој сам икада видео на Твитеру“, били су само неки од коментара. Једна корисница Твитера предложила им је да покрену Јутјуб канал, док је друга тражила свакодневна ажурирања са новим информацијама о њиховом пријатељству. 

Ипак, ово причи ту није крај. 

Као што бисте очекивали, Хеј и Бријана су биле више него узбуђени што су поново у контакту. 

- Послали смо једна другој поруке и ухватили корак са животом - рекла је Бријана за Теен Вогуе о њиховом окупљању на друштвеним мрежама. Упркос томе што похађају школу на различитим странама САД-а, њих две нису губиле наду да ће се једног дана поново срести.

- До тада ћемо употребљавати разговоре преко камере на друштвеним мрежама - рекла је Хајди. 

 

Ова вест је брзо постала вирална у светским медијима па је дошла и до Елен Деџенерес која има један од најпопуларнијих емисија у Сједињеним Државама. Та ситуација је била савршена комбинација драматичног и дивног.

Бријана и Хајди су се заједно појавиле у Елениној емисији већ 10. децембра, отприлике две недеље након што су се поново ступиле у контакт једна са другом. 

- Сјајно смо се провеле оне једне ноћи - рекла је Бријана Елен о њиховом случајном сусрету на крстарењу када су биле деца. 

Како је Брајана казала Елен, требало је само 11 сати да њен вирални твит стигне до Хајди. 

- Када је коментарисала, помислила сам "Ово није она" - присетила се тада 19-годишња девојка, изражавајући шок када је схватила да је то, у ствари, девојка коју је упознала на том броду пре толико година.

- О мој Боже, сви сте је нашли - узвикнула је Бријана.

Поред препричавања потраге на Твитеру, Хајди и Бријана су направиле заједничку слику окупљања како би је додале у свој албум. 

 

Судећи по објавама на друштвеним мрежама, Бријана и Хајди су и даље у контакту.

У видеу у наставку текста можете погледати како је изгледао поновно сусрет давно изгубљених пријатељица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas