Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХРАБРО

Снимљена како гура камион на узбрдици усред олује: Маму троје деце због овог снимка зову СУПЕРЖЕНА

Шарли Лесли урадила је нешто што није уобичајено за једну жену.

1613490899_kiji.png
Фото: Принтсцренн/ Yоу Тубе / СТВ Неwс
Oglas

Шарлин Лесли је радница једног супермаркета у Шкотској. Она је усред олује решила да помогне и погура камион који је запео на путу, пише "Дејли мејл".

Њен храбар потез забележен је снимком на којем се види како ова вредна радница и мајка троје деце на узбрдици, и поред олује, гура камион који превози млечне производе.

Прочитајте још: Српски вожд се није презивао Петровић: Презиме је променио због ЈЕЗИВОГ разлога

Произвођач тих млечних производа "Грејемс" решио је затим да је награди па ће она током наредних годину дана млеко и друге производе добијати бесплатно!

Шарлотина храброст награђена је на прави начин

Када је видела да је камион заглављен у снегу, Шарлин је била са двоје деце, ћерком Ријаном (10) и сином Хантером (2).

Прочитајте још: Данас је ДЕБЕЛИ УТОРАК: Да ли знате зашто се слави и шта се ради на овај супер празник?

- Замолила сам комшиницу да ми причува децу. Претпостављам да је оно што сам учинила опасно, али срећом, камион се безбедно попео узбрдо. У том тренутку, нисам много о размишљала о себи, само сам хтела да помогнем. Не могу да верујем да сада добијам оволику пажњу, сматрам да је наша дужност да помогнемо другима у невољи - изјавила је Шарлин.

Роберт Грејем, директор компаније, није могао да поверује када је видео овај снимак. Рекао је да је поступак диван и да је изненађен, и због тога је одлучио да ће Шарлина породица сваког дана до краја године добијати бесплатне производе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas