Oglas
· · Komentari: 0
HRABRO

Snimljena kako gura kamion na uzbrdici usred oluje: Mamu troje dece zbog ovog snimka zovu SUPERŽENA

Šarli Lesli uradila je nešto što nije uobičajeno za jednu ženu.

1613490899_kiji.png
Foto: Printscrenn/ You Tube / STV News
Oglas

Šarlin Lesli je radnica jednog supermarketa u Škotskoj. Ona je usred oluje rešila da pomogne i pogura kamion koji je zapeo na putu, piše "Dejli mejl".

NJen hrabar potez zabeležen je snimkom na kojem se vidi kako ova vredna radnica i majka troje dece na uzbrdici, i pored oluje, gura kamion koji prevozi mlečne proizvode.

Pročitajte još: Srpski vožd se nije prezivao Petrović: Prezime je promenio zbog JEZIVOG razloga

Proizvođač tih mlečnih proizvoda "Grejems" rešio je zatim da je nagradi pa će ona tokom narednih godinu dana mleko i druge proizvode dobijati besplatno!

Šarlotina hrabrost nagrađena je na pravi način

Kada je videla da je kamion zaglavljen u snegu, Šarlin je bila sa dvoje dece, ćerkom Rijanom (10) i sinom Hanterom (2).

Pročitajte još: Danas je DEBELI UTORAK: Da li znate zašto se slavi i šta se radi na ovaj super praznik?

- Zamolila sam komšinicu da mi pričuva decu. Pretpostavljam da je ono što sam učinila opasno, ali srećom, kamion se bezbedno popeo uzbrdo. U tom trenutku, nisam mnogo o razmišljala o sebi, samo sam htela da pomognem. Ne mogu da verujem da sada dobijam ovoliku pažnju, smatram da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji - izjavila je Šarlin.

Robert Grejem, direktor kompanije, nije mogao da poveruje kada je video ovaj snimak. Rekao je da je postupak divan i da je iznenađen, i zbog toga je odlučio da će Šarlina porodica svakog dana do kraja godine dobijati besplatne proizvode.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas