· · Коментари: 0

Ове ствари треба да престанете да радите ако желите да привучете ОБИЉЕ И СРЕЋУ: Блокаде које сами себи постављате

Да бисте живели срећно и у богатству, потребно је да промените одређена уверења

1663752770_count-chris-hQNFPZK8F80-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Позитивно привлачи позитивно, па тако и обиље доноси обиље... Постоје ствари у нашем животу које практикујемо сваки дан, мислимо о њима, делујемо према њима, а не схватамо да нас баш оне спречавају да пронађемо извор обиља и живимо онако како заслужујемо.

Прочитајте још: Данас је један од највећих православних празника: Ево шта ће се догодити уколико пада киша на МАЛУ ГОСПОЈИНУ

Ево којих 12 ствари треба да се ослободите у животу:

1. Престаните да мислите да свет има ограничену количину ресурса и да зато морате да ухватите све што вам се чини драгоценим. Свега има довољно за све, и зато прихватите обиље, делите га са другима, визуализујте како се прелива по енергији вашег живота.

2. Престаните да понижавате дами себе. Заслужујеш срећу колико и сви људи око вас.

3. Престаните да кривите друге за своје несреће. И престаните да мислите да сте жртва њихових одлука и поступака. Преузмите одговорност за свој живот.

4. Престаните да мислите да не заслужујете успех. Прихватите своје грешке, али не стојте у месту - АКТИВИРАЈТЕ СЕ!

5. Престаните да жудите за прошлошћу.

Прочитајте још: Зашто се каже да МАЧКА ИМА ДЕВЕТ ЖИВОТА? Прича иза ове легенде стара је вековима

6. Престаните да сумњате у себе и своју способност да постигнете своје циљеве.

7. Престаните да уништавате свој живот. Немојте сами себе саботирати, јер можете да остварите све што желите.

8. Престаните да мислите да ако вам је све лако, онда нешто није у реду. Не мора све у животу доћи уз борбу.

9. Престаните да мислите да треба да живите духовним животом или срећним и богатим животом. Ова два начина живота се међусобно не искључују.

10. Сви смо ми енергија. Зато треба да будемо веома пажљиви према вибрацијама које нас окружују. Не дозволите да негативност замагли вашу срећу.

11. Престаните да мислите да је једини начин да покажете лојалност људима да кажете "Да" свему што вам кажу. Права оданост такође укључује спремност да покажете оно што заиста мислите и осећате.

12. Престаните да бринете о новцу.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.